Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.308
- 17.954
- 2.228
şuanda arsenalin gündeminde rodygo kepa zubimendi ve sesko var gözüküyor aftv medya sayfasına göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanından hocasına topcusundan tribününe herkes bildiğin yalvardı kal diye. Yalvarma mübalağa değil bu arada bildiğin yalvardik adama kal diye statta yenikapida her yerde. Yine de kararını twitterdaki iki üç tane dangoza göre belirliyorsa o da onun bileceği iş. Bomboş muhabbet ya şu aslında pffffOsimhen’e ırkçı mesajlar yazan ergen piçlerle napacaz biz
Başkanından hocasına topcusundan tribününe herkes bildiğin yalvardı kal diye. Yalvarma mübalağa değil bu arada bildiğin yalvardik adama kal diye statta yenikapida her yerde. Yine de kararını twitterdaki iki üç tane dangoza göre belirliyorsa o da onun bileceği iş. Bomboş muhabbet ya şu aslında pffff
Jankat > Berke
Tr kadar gerçeklikten uzak bu kadar uç fikirlerde yaşayan başka bir ülke var mı bilmiyorum cidden. Bazen aşırı yoruyorBravo kuzen.
O Adanaspor da kaleye kimi koyarsan koy bi dakikadan sonra yemek zorunda kalırdı zatenAdanaspor’da 4er 4er yiyordu bu sene ama
Gerçekten 2, 3 tane dangozun yorumlarıyla mi karar verildiğini düşünüyorsun yada yalvarmayla mi kalacağını düşünüyorsunuz?Başkanından hocasına topcusundan tribününe herkes bildiğin yalvardı kal diye. Yalvarma mübalağa değil bu arada bildiğin yalvardik adama kal diye statta yenikapida her yerde. Yine de kararını twitterdaki iki üç tane dangoza göre belirliyorsa o da onun bileceği iş. Bomboş muhabbet ya şu aslında pffff
Tivitırda ne yazılırsa yazılsın inanacak milyonlarca insan var gibi.Tr kadar gerçeklikten uzak bu kadar uç fikirlerde yaşayan başka bir ülke var mı bilmiyorum cidden. Bazen aşırı yoruyor
@Oğuzhan Sesko Arsenale gidiyormuşsun
Yani mesele de bu işte. Çıkarına keyfine uyarsa kalacak uymazsa gidecek bomboş muhabbet boş gündem şu konuşulanlarGerçekten 2, 3 tane dangozun yorumlarıyla mi karar verildiğini düşünüyorsun yada yalvarmayla mi kalacağını düşünüyorsunuz?
Etkileşim kopekleriTivitırda ne yazılırsa yazılsın inanacak milyonlarca insan var gibi.
bizde sezonbaşı bir iki hazırlık maçında izledim o zaman dedim bu çocuktan bir yol olmaz diye.Bence çok kötü bir kaleciJankat Adanaspor da çok ama çok kötüydü. Devre arasında yerine mini cooper Korhan'ı almışlardı. Adana maçlarını sırf Jankat için bir kaç kez izledim. Çok berbattı kale içinde küçülenlerden önünde çok yol var.
Sözleşme bitimine 1 yıl kalmış. Bencede kimse vermez o parayı. Aslında osiye açıktan imza parası vereceksin 30 35 milyon bekle sezon sonunu diyeceksin. Win Win ne güzel. Zaten bize gelmeden de kadro dışı kalmıştıOsimhen premier lig teklifi bekliyor napoli bitti falan diye kendisi haber yaptırıyordur 75 i sıyırmak için hiç bi premier lig takımı bizde dahil 75 vermez şuan osimhene araplara göndermeye çalışıyorlar bence
Başkanından hocasına topcusundan tribününe herkes bildiğin yalvardı kal diye. Yalvarma mübalağa değil bu arada bildiğin yalvardik adama kal diye statta yenikapida her yerde. Yine de kararını twitterdaki iki üç tane dangoza göre belirliyorsa o da onun bileceği iş. Bomboş muhabbet ya şu aslında pffff