Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rodygoyu alırlarsa saka martinelli trosand ve rodygo olur ki saneyi ne yapsınlar bu kanat rotasyonu varken

Osimhen’e ırkçı mesajlar yazan ergen piçlerle napacaz biz
Başkanından hocasına topcusundan tribününe herkes bildiğin yalvardı kal diye. Yalvarma mübalağa değil bu arada bildiğin yalvardik adama kal diye statta yenikapida her yerde. Yine de kararını twitterdaki iki üç tane dangoza göre belirliyorsa o da onun bileceği iş. Bomboş muhabbet ya şu aslında pffff

Başkanından hocasına topcusundan tribününe herkes bildiğin yalvardı kal diye. Yalvarma mübalağa değil bu arada bildiğin yalvardik adama kal diye statta yenikapida her yerde. Yine de kararını twitterdaki iki üç tane dangoza göre belirliyorsa o da onun bileceği iş. Bomboş muhabbet ya şu aslında pffff

Bravo kuzen.

Gerçekten 2, 3 tane dangozun yorumlarıyla mi karar verildiğini düşünüyorsun yada yalvarmayla mi kalacağını düşünüyorsunuz?

twitterda ne zaman vargası görsem o topçu sanıyorum lakin konunun hep o siyahi bayan eşcinsel voleybolcu ile ilgili olduğunu anlayınca biraz burukluk oluşuyor bende

Jankat Adanaspor da çok ama çok kötüydü. Devre arasında yerine mini cooper Korhan'ı almışlardı. Adana maçlarını sırf Jankat için bir kaç kez izledim. Çok berbattı kale içinde küçülenlerden önünde çok yol var.

Jankat Adanaspor da çok ama çok kötüydü. Devre arasında yerine mini cooper Korhan'ı almışlardı. Adana maçlarını sırf Jankat için bir kaç kez izledim. Çok berbattı kale içinde küçülenlerden önünde çok yol var.
bizde sezonbaşı bir iki hazırlık maçında izledim o zaman dedim bu çocuktan bir yol olmaz diye.Bence çok kötü bir kaleci

Osimhen premier lig teklifi bekliyor napoli bitti falan diye kendisi haber yaptırıyordur 75 i sıyırmak için hiç bi premier lig takımı bizde dahil 75 vermez şuan osimhene araplara göndermeye çalışıyorlar bence
Sözleşme bitimine 1 yıl kalmış. Bencede kimse vermez o parayı. Aslında osiye açıktan imza parası vereceksin 30 35 milyon bekle sezon sonunu diyeceksin. Win Win ne güzel. Zaten bize gelmeden de kadro dışı kalmıştı

Yazılan yorumlara doğru düzgün bakmayabilir ama GS profilli hesaplardan maymun, muz görselleri, emojileri dikkat çeker illaki. Bu konuda siyahi birinin hassasiyet göstermesi olağan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt