Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazıklar olsun be

Bari bizim çer çöpleri toplayın be

Arda hocada evlatçı çıktı yerli sınırımı var gidip yerli bakıyorsun git kaliteli adam al.

Hocası, bu ve diğer Türk teknik direktörler gibi "Hadi oğlum, yaparsın oğlum, edersin oğlum, şöylesin oğlum, böylesin oğlum" diyerek teknik direktörlük yapıyorlar. Yani, Okan Buruk'u burada sabahtan akşama kadar eleştiriyoruz ama dünyanın bir ucundan gelen adamı bile yönetebiliyor.

Derbi canavarı Okan buruk.

Oshimen gitti mi kesin. Uzak kaldım biraz hayırsever bir renktaş beni bilgilendirirse Makbule geçer. Gitti deniyor ama kesin mi ?

Osimen ülkesine ne kadar yardım ediyor olabilir yaw biri bir şey uydurdu herkes ayni seyi soyleyip duruyor. En fazla tatillerde 100 adet forma goturup dagitiyordur. Koskoca Nijerya devletine karşı büyük bir algı operasyonu yürütülüyor.

Anlattın yav yine çok para 20 milyonun iki katı. Bir noktadan sonra illüzyona döner bu konu.

Şöyle düşün bugün osimhen memleketine yardım yapan bir insan.
Bir noktadan sonra şuna dönecek, hayatım için ne kadar biriktireceğim 30 milyon kalanını dağıtacağım diyelim.
Sende kalsa senelik 10 milyonu dağıttığını varsayalım 10 milyonu aşağı koysun, oraya gittiğinde yine 10 milyonu aşağıya koyup 35 milyonu bu sefer dağıtabilir. Yada bir iş kolu yaratır yatırım yapar daha çok kazanmasını sağlar.

Bir başkası 60 verse bu sefer 60a gider.
osimhen oyle dusunebilir de oyle dusunmeyen de cok kisi var. sen hic hayatinda daha az parayi daha cok paraya bir sebepten tercih etmedin mi?

Nijerya Devletine karşı algı yapmayalım arkadaşlar

Abi haklısında hersey para degil
Insan psikolojik olarak rahat hissettigi bir isi 2 kati teklif edilen bir yere degismeyebilir. İmkansız degil yani
Bu sana bana göre. Bunu değerlendirmek için yaşadığımız ortalama hayat ile karşılaştırmak çok zor çünkü hayalini bile kurarken lan çok para diyoruz.
Herifin 7 milyon euroya hakın maaşı var zaten ona bakarsan o da yeter ve bir avrupa kulübünden net 7-8 e okey de diyebilirdi.
Amaç yarışsa bir sürü üst düzey takım var.
P.lige çıkan kulüp 250 milyon dolar koyuyor cebine öyle ekonomi dönen ülkeler var.

Osimhen için şöyle düşünmek lazım 10 milyon euro yatırımla orta düzey bir şirket kurarsın 100 milyon yatırımla afrikada holding kurarsın. O para doğru yatırımlarla 10a bile katlanabilir.

Her insanın bir eşik değeri var onu belirleyecek olan da adamın hayat planı.
Yoksa sadece yardım edeyim şu kadar insan karnını doyursun mantalitesi olsa 15 yeterli gelir zaten adama.

işte bu futbolu bilen adam olduğunu daha önce söylemiş miydim.
Böyle yan adamları incelemek benim de hoşuma gidiyor.

İkisini de alalım olarak el yükseltiyorum. David bayağı kanat forvet, santrafor falan her türlü oynar yav.
Yok rts, futbolcudan pek anlamam aslinda. Ama videoda akip gidince hosuma gitti. 2ci asiste de akti

Benim futbolcu bilgim anca bukadar

Fabrizo gazlıyor
Fabrizio fenerin iti değilmiydi? Adam gittiyse açıklama yapardı. Ben inanmadım. Nijerya'da okula değil öncelikle suya yemeğe hastaneye yatırım lazım buda 20-30m euro ile yapılacak iş değil. Birileri güzel kekliyor ve taraftarın Oshimene kötü sözler söyleyip gitmesini sağlamaya çalışıyo. Okul en son ihtiyaç adamlar açlıktan ölüyor. Baya Türk mantığı ile yapılmış saçma bir plan gibi geldi bana. Resmi birşey açıklamadan inanmam. İcardi de de aynısını olmuştu

Yazıklar olsun be

Bari bizim çer çöpleri toplayın be

yaw bu kkafa 66 ya ne demeli

ismail nen kahveci yi ifb den,cetson u da tjkdan almak suretiyle para akitacak durduk yere heriflere

alsana birader bizden kutucuyu nelsonu falan

FT de phaikosa gider gitmez sameti aldirmisti

fesupanallah

ikna edemiyoz ki

GS'ye gelip niye kariyerimi çöp edeyim diyor bu tarz oyuncular

başka yerde alacağının iki katını veriyoz yine de ikna edemiyoz
Niye kariyeri cöp olsun yav. Yeni yakin boeyi munihe marcaoyu sevillaya gönderdik. Kendine guvenen gelir 2 sene perfomans verir daha iyi lige gecis yapabilir aslinda

Osimen ülkesine ne kadar yardım ediyor olabilir yaw biri bir şey uydurdu herkes ayni seyi soyleyip duruyor. En fazla tatillerde 100 adet forma goturup dagitiyordur. Koskoca Nijerya devletine karşı büyük bir algı operasyonu yürütülüyor.
Kuyu, yol, okul ve hastane yapıyor ayrıca elektrik altyapısı taşıyor deniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt