Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.933
- 22.688
- 1.388
Yazıklar olsun be
Bari bizim çer çöpleri toplayın be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda hocada evlatçı çıktı yerli sınırımı var gidip yerli bakıyorsun git kaliteli adam al.
Muthis topcuymus. Davidle beraber paket yapmak lazim, yönetim aklima geldikce sazdagi ve romuloyla devam diyorumTajon Buchanan. Bi tane daha güzel asist yapmış. İyi top taşıyor hızlı bi çocuk. Devre arası sağ kanat bek için ismi çıkmıştı ama alamamıştık
Yok renkdas tatilde su an kararını henuz vermedi.Oshimen gitti mi kesin. Uzak kaldım biraz hayırsever bir renktaş beni bilgilendirirse Makbule geçer
E bu yangın ne?Yok renkdas tatilde su an kararını henuz vermedi.
Fabrizo gazlıyorE bu yangın ne?
osimhen oyle dusunebilir de oyle dusunmeyen de cok kisi var. sen hic hayatinda daha az parayi daha cok paraya bir sebepten tercih etmedin mi?Anlattın yav yine çok para 20 milyonun iki katı. Bir noktadan sonra illüzyona döner bu konu.
Şöyle düşün bugün osimhen memleketine yardım yapan bir insan.
Bir noktadan sonra şuna dönecek, hayatım için ne kadar biriktireceğim 30 milyon kalanını dağıtacağım diyelim.
Sende kalsa senelik 10 milyonu dağıttığını varsayalım 10 milyonu aşağı koysun, oraya gittiğinde yine 10 milyonu aşağıya koyup 35 milyonu bu sefer dağıtabilir. Yada bir iş kolu yaratır yatırım yapar daha çok kazanmasını sağlar.
Bir başkası 60 verse bu sefer 60a gider.
ikna edemiyoz kiMuthis topcuymus. Davidle beraber paket yapmak lazim, yönetim aklima geldikce sazdagi ve romuloyla devam diyorum
Bu sana bana göre. Bunu değerlendirmek için yaşadığımız ortalama hayat ile karşılaştırmak çok zor çünkü hayalini bile kurarken lan çok para diyoruz.Abi haklısında hersey para degil
Insan psikolojik olarak rahat hissettigi bir isi 2 kati teklif edilen bir yere degismeyebilir. İmkansız degil yani
Yok rts, futbolcudan pek anlamam aslinda. Ama videoda akip gidince hosuma gitti. 2ci asiste de aktiişte bu futbolu bilen adam olduğunu daha önce söylemiş miydim.
Böyle yan adamları incelemek benim de hoşuma gidiyor.
İkisini de alalım olarak el yükseltiyorum. David bayağı kanat forvet, santrafor falan her türlü oynar yav.
Fabrizio fenerin iti değilmiydi? Adam gittiyse açıklama yapardı. Ben inanmadım. Nijerya'da okula değil öncelikle suya yemeğe hastaneye yatırım lazım buda 20-30m euro ile yapılacak iş değil. Birileri güzel kekliyor ve taraftarın Oshimene kötü sözler söyleyip gitmesini sağlamaya çalışıyo. Okul en son ihtiyaç adamlar açlıktan ölüyor. Baya Türk mantığı ile yapılmış saçma bir plan gibi geldi bana. Resmi birşey açıklamadan inanmam. İcardi de de aynısını olmuştuFabrizo gazlıyor
Yazıklar olsun be
Niye kariyeri cöp olsun yav. Yeni yakin boeyi munihe marcaoyu sevillaya gönderdik. Kendine guvenen gelir 2 sene perfomans verir daha iyi lige gecis yapabilir aslindaikna edemiyoz ki
GS'ye gelip niye kariyerimi çöp edeyim diyor bu tarz oyuncular
başka yerde alacağının iki katını veriyoz yine de ikna edemiyoz
henüz kararını vermedi sn. genel başkanımOshimen gitti mi kesin. Uzak kaldım biraz hayırsever bir renktaş beni bilgilendirirse Makbule geçer. Gitti deniyor ama kesin mi ?
Kuyu, yol, okul ve hastane yapıyor ayrıca elektrik altyapısı taşıyor deniyorOsimen ülkesine ne kadar yardım ediyor olabilir yaw biri bir şey uydurdu herkes ayni seyi soyleyip duruyor. En fazla tatillerde 100 adet forma goturup dagitiyordur. Koskoca Nijerya devletine karşı büyük bir algı operasyonu yürütülüyor.