Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupalı kulüplerle maaş konusunda yarışmak daha kolay. Şimdi bastırma zamanı
Birşey bastırmaya gerek yok.

Avrupa'da en çok maaş alanlar net 17m Euro falan alıyor o da 10 oyuncuyu geçmez.

Osimhen'e verecekleri maksimum 10m Euro.

Biz 15 verdik beklemeliyiz. Herşeyin bir oluru var.

5 büyük ligi analiz edince Juve işi zor başkanı satmaz. Almanya imkansız Bayern dışında alabilecek takım yok. Fransa'dan PSG almaz. İspanya ya da İngiltere kalıyor.

Bana kalırsa Chelsea en büyük rakibimiz olur bu saatten sonra

Buchi haberine çok sevinmeyin bizi de silmiş yüksek ihtimal. O italyan mamalılara inanıp ırkçılık yapan galataray taraftarı osimhen'i koparttı kulüpten. Osimhen transferinin bitmesi temmuz ağustos ayını bulur.
Twitter'ı veya instayı bukadar ciddiye almayın. Böyle tiplerin yarısı malum takım troll çetesi

Gerçekten reddettiyse ben kendi adıma fiyat artırmak için bizi kullandı demiştim salaklık yapmışım, kabul

Birşey bastırmaya gerek yok.

Avrupa'da en çok maaş alanlar net 17m Euro falan alıyor o da 10 oyuncuyu geçmez.

Osimhen'e verecekleri maksimum 10m Euro.

Biz 15 verdik beklemeliyiz. Herşeyin bir oluru var.
15 milyondan çok vermemeliyiz tabiki. Bizim kaç verdiğimizi bilmiyorum çünkü herkes kafadan sıkıyor.

Osimhen'e kadar kaleci de lazım ya, sağ bek de lazım, Dries yerine de biri lazım, kanatta lazım. Yönetim bakalım nasıl saçmalıklar yapacak yine.

@NicoSchira
Despite the huge bid submitted by #AlHilal (€35M/year + 10M as bonuses until 2029) Victor #Osimhen is no longer entirely convinced to join the Saudi Club. #Napoli have given the green light to Al Hilal for 75M and all the parties involved in the deal are pushing to convince him

Evet tamda şimdi osi yi hedefle kandırma zamanı.

Planlamanı eğer gelirse oynayacağımız oyun ve oyuncuları adam gibi anlatma zamanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt