Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimizde bir sosyal medyamız kalmis onu da alsanki daha iyi yerde yaşıyor triplere bahele
Birşey bastırmaya gerek yok.Avrupalı kulüplerle maaş konusunda yarışmak daha kolay. Şimdi bastırma zamanı
Hic olur mu oyle seybaba biz önümüze bakalım osi son güne kadar teklif kovalayacak belli
Bence Eylül'e kadar sürer. Son gün kelepir bonservisle alırız alırsak.Osimhen işi Temmuza sarkar. premier ligden teklif bekliyor belli ki
Twitter'ı veya instayı bukadar ciddiye almayın. Böyle tiplerin yarısı malum takım troll çetesiBuchi haberine çok sevinmeyin bizi de silmiş yüksek ihtimal. O italyan mamalılara inanıp ırkçılık yapan galataray taraftarı osimhen'i koparttı kulüpten. Osimhen transferinin bitmesi temmuz ağustos ayını bulur.
fb?5 büyük ligi analiz edince Juve işi zor başkanı satmaz. Almanya imkansız Bayern dışında alabilecek takım yok. Fransa'dan PSG almaz. İspanya ya da İngiltere kalıyor.
Bana kalırsa Chelsea en büyük rakibimiz olur bu saatten sonra
Geldiii geldiii geri geldiiiii
Transfer surelerini yazmistim bir yere de hatirlamiyorum geneli 1 temmuz , epl sanki 16 hazirandiBence Eylül'e kadar sürer. Son gün kelepir bonservisle alırız alırsak.
Kötü oldu. Osimhen'e göre tüm transfer bütçesi şekillenecekti. Şimdi tüm transferleri etkilerBence Eylül'e kadar sürer. Son gün kelepir bonservisle alırız alırsak.
15 milyondan çok vermemeliyiz tabiki. Bizim kaç verdiğimizi bilmiyorum çünkü herkes kafadan sıkıyor.Birşey bastırmaya gerek yok.
Avrupa'da en çok maaş alanlar net 17m Euro falan alıyor o da 10 oyuncuyu geçmez.
Osimhen'e verecekleri maksimum 10m Euro.
Biz 15 verdik beklemeliyiz. Herşeyin bir oluru var.
kafadan mi?15 milyondan çok vermemeliyiz tabiki. Bizim kaç verdiğimizi bilmiyorum çünkü herkes kafadan sıkıyor.