- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.331
- 2.973
Yğz ve İtalyan ahlaksızlar üzerinden operasyona kurban gittik gibi görünmekte bu işten en karlı kim çıktıysa onlar yaptırmıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peşin 75 kağıt veriyo araplar. NormalNapoli başkanı hilale gitmesi yönünde baskı yapiyormus
napolili kardeşlerimizin şikeci juventus nefretini destekliyoruzTwitterda konuştuğum napoli taraftarları asla juventusa satmayacaklarını söylüyor neler olacak göreceğiz bakalım
Deli o, biraz daha sinirlenirse, satmıyorum gel oyna diyebilirnapoli başkanı tam bir ruh hastası adam gitmiyor işte araplara zorla mı bu gidişle bize 50'ye verme zorunda kalacak![]()
Napoli başkanına telefon açmıştı şimdi hey gidiSezai Karayel gibi nöbet
şampiyon olamasalar ve hocaları değişse böyle bi ihtimal doğabilirdi ama şuan bence kesin satacaklar ve günün sonunda bonservis bedelini düşürmek zorunda kalacaklar gibi gözüküyor üstadDeli o, biraz daha sinirlenirse, satmıyorum gel oyna diyebilir
Normal şartlarda dediğin olurdu ama işte muhatap sıkıntılı bi tipşampiyon olamasalar ve hocaları değişse böyle bi ihtimal doğabilirdi ama şuan bence kesin satacaklar ve günün sonunda bonservis bedelini düşürmek zorunda kalacaklar gibi gözüküyor üstad
EvetÜlke sıralamasına göre bu seneki şampiyonun da direkt CL'ye gireceği kesinleşti di mi?
Ben oyle biliyorumÜlke sıralamasına göre bu seneki şampiyonun da direkt CL'ye gireceği kesinleşti di mi?
Buçi çelsiye gitmeyecek demiştiÇelsi alacak demektir.
Şampiyonluk için Osi gerek demiyorum ki ben de. Pek tabi onsuz da şampiyon olabiliriz, olduk da, olacağız da. (Ünal Karaman sesiyle).Ben Osi olmadan da şampiyon olabiliriz diyorum farklı olarak. Doğru takım kurgusunu oluşturalım yine şampiyon olabiliriz. Ancak Osi gelirse de tabii ne gerek var demem çılgınca sevinirim![]()
![]()
Osi ve yakın arkadaşları sosyal medyayı takip ediyor. Zaten napoliden ayrılması da bi sosyal medya gönderisi diyorlardı iddiaya göreAbi şunu biri anlatsın bu twitter habercilerinin osi anlaştı anlaşacak vs gibi haberlerinin osi üstünde nasıl bir etkisi olabilir