Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yğz ve İtalyan ahlaksızlar üzerinden operasyona kurban gittik gibi görünmekte bu işten en karlı kim çıktıysa onlar yaptırmıştır.

1749398916867.webp

Ülke sıralamasına göre bu seneki şampiyonun da direkt CL'ye gireceği kesinleşti di mi?

şampiyon olamasalar ve hocaları değişse böyle bi ihtimal doğabilirdi ama şuan bence kesin satacaklar ve günün sonunda bonservis bedelini düşürmek zorunda kalacaklar gibi gözüküyor üstad
Normal şartlarda dediğin olurdu ama işte muhatap sıkıntılı bi tip

Abi şunu biri anlatsın bu twitter habercilerinin osi anlaştı anlaşacak vs gibi haberlerinin osi üstünde nasıl bir etkisi olabilir

Ben Osi olmadan da şampiyon olabiliriz diyorum farklı olarak. Doğru takım kurgusunu oluşturalım yine şampiyon olabiliriz. Ancak Osi gelirse de tabii ne gerek var demem çılgınca sevinirim :asd: :asd:
Şampiyonluk için Osi gerek demiyorum ki ben de. Pek tabi onsuz da şampiyon olabiliriz, olduk da, olacağız da. (Ünal Karaman sesiyle).

Bu çapta birini transfer edebilme ihtimali diyorum, belki bir daha onlarca yıl söz konusu dahi ol(a)mayacak.

Yakalamışken, rakamları da bir şekilde karşılayabileceksek, almalıyız diyorum. (Ki Gs 60 bons 15 maaşı her transfer döneminde 4 oyuncuya veriyor zaten. Verebildiği paralar bunlar).

Osi transferi eğer olsaydı, bırak Gs'ı, Türk futbol tarihini dahi değiştiren bir iş olurdu bence (vizyon ve farkındalık anlamında).

Abi şunu biri anlatsın bu twitter habercilerinin osi anlaştı anlaşacak vs gibi haberlerinin osi üstünde nasıl bir etkisi olabilir
Osi ve yakın arkadaşları sosyal medyayı takip ediyor. Zaten napoliden ayrılması da bi sosyal medya gönderisi diyorlardı iddiaya göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt