- 18 Temmuz 2009
- 81.909
- 239.186
- 5.263
Osi’ye hakaret eden yavşaklar nerede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En zekisini bilmem de en azgini @Oğuzhan Sesko netSizce forumun en zekisi kim
Suat kara diyenler like
Can erden diyenler haha
Töre dirik diyenler wow atabilir mi
murat saylakSizce forumun en zekisi kim
Suat kara diyenler like
Can erden diyenler haha
Töre dirik diyenler wow atabilir mi
Buchiye laf yetistireceklerine bunun gibileri her tivitinde gommeliler ama beyin yokki...Ali Naci paylaşacağım da twitlerini silmiş.![]()
Sosyal medyada ırkçılık yapan, coconut videosunu paylaşanlar yüzünden gs’liliğimizden utandık. TüymüşlerdirOsi’ye hakaret eden yavşaklar nerede
Osi’ye hakaret eden yavşaklar nerede
Dakika 1 etkilesim kasmaca@aslandergi
ÖZEL | Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu akşam Osimhen ile telefon görüşmesi yapacak.
Millete emojilerle akıl veriyordu, ben demiştim diyordu. Utanmaz, arlanmaz.Ali Naci paylaşacağım da twitlerini silmiş.![]()
Bir şey olmaz. Akışına bırakın gitsin, bizim kadar takılmıyorlardır muhtemelen.Ana hatlariyla yuzde yuz katiliyorum.
Tek ama tek faktor iste dedigin gibi avrupaya gore maasi bizim daha iyi verecek olmamiz.bir de burada gordugu ilgi ve sevgi.
Ama son 2 gundeki spamler bilmemneler dedigin kendini bir sey sananlar yuzunden mahfoladabilir.
Deminde yazdim, fener medyasinin pompalama islerini izle simdi sen
Ben buyuk utandim ve tiksindim yav. Nasil mahluklarla ayni sevincleri uzuntuleri yasiyoruz diye ..Sosyal medyada ırkçılık yapan, coconut videosunu paylaşanlar yüzünden gs’liliğimizden utandık. Tüymüşlerdir