Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.838
- 13.810
- 1.498
Yüklennnnnnnnnnnnnnnn
Götümüzüde yırtsak gelmeyecek bizdede o para yok bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüklennnnnnnnnnnnnnnn
Drogba mı, onun benChelseaye gidecek drıgba bu adamı chelseaye götürecek
Drogba mı, onun ben
sürec drogbaya sövmeye dogru gidiyor
Is osinin kafada bitiyor iste. Burada yasadi 1 sene. Krallar gibi takildi. Bunun rahatligini birakmak istemeyebilirGüldük eğlendik tamam da,
Bence bu noktada bize gelmesi daha da zorlaştı.
Kariyeri için 45 milyon maaşı red eden, 3-5 milyonu da red eder. Türkiye'ye gelmektense daha az maaşa top liglere gider.
Tek şansımız Napoli başkanı. 75 avucundan kayıp gitti. O sinirle belki Osi'yi top liglerden gelecek tekliflere salmayabilir. (Zira Avrupa takımları 75 bons vermez bence).
45 milyonu reddeden adamın para umrunda değildir amacı kariyerdir bizim 15-20 ye de bakmaz 10 milyona gider istediği bir kulübeNapoli başkanı 75'ten olduğu için Osi'ye yine barut gibi kızgındır muhtemelen.
Osi'nin gönlünde bir Avrupa kulübü varsa da kendisini o Avrupa kulübüne vermeyebilir. Ayrıca bir Avrupa kulübünün kendisine 75 bons + 25 maaş (vergisi ile beraber) bir bütçe ayırması da zor gibi.
Neler olacak göreceğiz.
Drogbanin böyle bir açıklaması yok hem neden aracı olsunGeçtiğimiz 2-3 hafta önce drogbanın bu minvalde bi açıklamasına denk gelmiştim ama bulamıyorum