- 22 Ağustos 2010
- 32.893
- 37.729
- 3.033
Ne yapacak, kontrattaki bir adet sıfırı daksil ile mi silecek? :dBir de Mertens Napoli'de idari bir göreve gelip Osimhen'i bize ucuza gönderiyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapacak, kontrattaki bir adet sıfırı daksil ile mi silecek? :dBir de Mertens Napoli'de idari bir göreve gelip Osimhen'i bize ucuza gönderiyormuş.
Yerli a plus oyuncu gel
Kimlerin gaza gelip haber yaptiracagini biliyorum TR sinirlari icinde de. Isin sonunu merak etmiyor degilim..Chelsea’ye gitmez.
Juve istiyor Napoli göndermez.
Bizim yönetim almayı beceremez.
Nereye gidecek acaba
Belki kolpadır Instagram da görmüştüm sanırım bi yerdeDrogbanin böyle bir açıklaması yok hem neden aracı olsun
Yerli a plus oyuncu gel
yani adam sadece internetten tek aramayla bizim maaş tablosunu görebiliyor sara ve sallai'yi gördükten sonra daha düşüğe mi oynasın bu da biraz elin adamına verelim ama gsliyle bedavaya oynasın mantığına geliyor.Su haberlerden sonra Ilkay'in Galatasarayliligi falan ortaya atiliyor, pes yani.
Galatasarayliyim diyen adam 35 yasinda 2.5 milyon euroya imza atar, nokta. Para pazarligi yapacaksa baska kapiya dayansin.
35 yasindaysan? Evet daha azina oynayacak yoksa Turkiye'ye gelmeyecek bu saatten sonra. Gelmesi icin bir sebep yok cunku konu maddiyat ise.yani adam sadece internetten tek aramayla bizim maaş tablosunu görebiliyor sara ve sallai'yi gördükten sonra daha düşüğe mi oynasın bu da biraz elin adamına verelim ama gsliyle bedavaya oynasın mantığına geliyor.
her yerde adamımız var şekli diyorsun mertom.Bir de Mertens Napoli'de idari bir göreve gelip Osimhen'i bize ucuza gönderiyormuş.
Bence 75 maddesine gore ilerlemeyecek zaten surec.Osimhene İtalya’daki hiç bir takım 75 milyon veremez ekonomik durumları bizim kulüplerden çokta farklı değil şuan
Gs'de açlık sınırı 2.5 milyon euro oldu yalnızIlkay'a 5-6 milyon euro veren herhangi bir yonetici HAIN'dir. Allahindan belasini da bulsun derim o kisiye.
yaş olarak farketmez mertens de geldi 35 yaşında o da aldı imza parasıyla 4 falan iyi oyuncuysa verilir ederi.35 yaşında koşmadan bile sara ve sallai'yi katlayacak adam zaten onlardan aşağı paraya oynamamalı yönetim saçma sapan maaş vermeseymiş35 yasindaysan? Evet daha azina oynayacak yoksa Turkiye'ye gelmeyecek bu saatten sonra. Gelmesi icin bir sebep yok cunku.