Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarftari her zamanki gibi kandirdilar

Daha bir kac hafta önce parayi topladik, is sadece Osimhen‘in evet demesine kaldi haberlerini servis etmislerdi

Bunlar kim Osimhen‘i almak kim

osimhenin 2027'ye kadar sözleşmesi var ise kiralarız satın alma opsiyonlu yüksek kiralama ücretiylen öyle görünüyor 25 milyon € kiralama 40 milyon € satın alma opsiyonu gibi
Napolinin hedefi bizden aldığı 11 in üstüne 75 e Araplara çakıp 86 milyon dorselemekti bu iş ellerinde patladı 😂 bizim teklifimiz zannediyorum 11 verdik 50 daha verelim salın kafasıdır

2027 nerde yazıyor transfermarktta 2026

Can erdenle suat karayı karsilikli oturup konustursan nasıl olur acaba

İkisi de kültürlü her konuya cevapları var

2 tane chatgpt’yi yan yana koyup konusturmak gibi sonsuz döngü

Ben size olacağı söyliyim. Barış yüksek ihtimal Napoli'ye gitcek. Oshimenin bonservisi de o şekilde makul bir fiyata alınacak. Takas gibi. Barış İtalya'da takip edilen bir oyuncu bu arada. Ancak Oshimen halen kararını vermedi ve onu bekliyoruz bence. Napoli normalde Galatasaray a da sorun çıkarırdı biraz paragözler. Ama Barışı istiyolar muhtemelen o sebeple ılımlılar diye düşünüyorum. Hissiyatım bu yönde. Sağ kanatta Barış varken Saneyi istemekte bana bunun bir işareti olarak geliyor. Tüm olay burda Oshimen e bağlı bence..
barış + 3 yıla yayılmış vade ile 36 m euro'ya fit olurlar mı sizce sayın genel başkanım?

Bu arada yönetimde o para vardır bence fe şak diye çıkarıp koymanın mantığı yok oyuncunun bizde gönlü varsa tabikdie biraz zorlayacaksın ödeme planı olsun bonservis olsun

Madalyonun iki yuzu var.

Bir taraftan bakinca bu pahalilikta insanlara lazim.

Ama obur taraftan kisir dongudeyiz, asgariyi ne kadar arttirirsan arttir zam dalgasi ve serbest piyasa daha fazla pahalaniyor aninda- ki zamli maasi 1 ay sonra almaya basliyorsun. Yillardir bu boyle. Aslinda faydasi yok.

Issizlik tetiklemesi, kaliteli isci yerine ucuzun tercih edilmesi genel olarakt aher hizmette sorun cikariyor.

Iki ucu boklu degnek bu ekonomide
Direkt bu işle uğraştığım için diyordum ki asgariye zam geldikçe herşeye zam gelmeye devam edecek. Şöyle bir baktım ki inceden inceden saplamaya zaten devam ediyorlar asgari artmasa da aynı hızlı artıyor.

Asgari artsa daha iyi o yüzden

Evet o bakımdan doğru osimhenşn en büyük özelliği bizim işimize gelen ön alandaki baskısı sayesinde sürekli ön tarafta kalabiliyorduk ligde bizim lig için zaten osimhen bile lüks aslında icardi morata ikilisi ligi paramparça eder de cl var işte aslında morata ya güvenip ona göre sistem kursak bence oda tam bir cl golcüsü
Benim hayalim son 2 sezon EPL arsenal hucumlarini bizim takimin becerebilmesi. Bayiliyorum topu kazan , 3 4 kisi kosu sallasin oodegard 5 kisi icinden acigi buluyor falan.

En buyuk derleri forvetleri Hevertz ile Jesus idi - hic begenmedigim ikinadam.

Bizde farkli ozellikli forvet var- ki icardinin oyun zekasi ve kaliteli ayagi ve bitiriciligi ile osimhenin fizik ustunlugu, tank gibi defansi delmesi birbirinin eksigini tamamlayan harika 2 profil- ama o oyunu genele yayamiyoruz. O pilimiz yok. Hoca da o oyunu istiyorda 14 15 oyuncu ile goremiyorsun iste. Full kadroyu adapte ettiginde yol katedebiliriz.

O nedenle osi haricindeki transferlerde asiri onemli.

Al Hilal, Viktor Gyökeres veya Darwin Núñez transferini gün içinde bitirmeye çalışacak.

( @Santi_J_FM)

Napoli Al Hilal'e satamadı diye fiyat düşürüp fırsatçılık yapmaya çalışırsak o başkanları parayı peşin ister doğru iletişim kurmak lazım

Yav parayi biriktiremeyeksin belli. Niye bu kadar uzun Osimhenle ugrasiyorsun? Taraftari bir kac hafta gazlayip, becereksiz Ibo rahatca tatilini yapsin diye mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt