- 18 Temmuz 2009
- 81.910
- 239.194
- 5.263
Çöp denilen adamı 50 maç oynattılar 10 tane skor katkısı var, ondan satabiliyorlar.rome ye talih kusu konmus
bizde cop denen herif 2 yas almis haliyle 20 kağıda gidiyor
vay be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çöp denilen adamı 50 maç oynattılar 10 tane skor katkısı var, ondan satabiliyorlar.rome ye talih kusu konmus
bizde cop denen herif 2 yas almis haliyle 20 kağıda gidiyor
vay be
Al Hilal, Viktor Gyökeres veya Darwin Núñez transferini gün içinde bitirmeye çalışacak.
( @Santi_J_FM)
Evet güya Napoliyle üç taksit ödemede anlaşmıştık.3 taksit yalan mıydı
Abi bizim o organizasyonları yapacak kondisyonumuz yok adamlar 90 dakika at gibi ya bizim takımlar 45-50 dakikada iptal oluyorBenim hayalim son 2 sezon EPL arsenal hucumlarini bizim takimin becerebilmesi. Bayiliyorum topu kazan , 3 4 kisi kosu sallasin oodegard 5 kisi icinden acigi buluyor falan.
En buyuk derleri forvetleri Hevertz ile Jesus idi - hic begenmedigim ikinadam.
Bizde farkli ozellikli forvet var- ki icardinin oyun zekasi ve kaliteli ayagi ve bitiriciligi ile osimhenin fizik ustunlugu, tank gibi defansi delmesi birbirinin eksigini tamamlayan harika 2 profil- ama o oyunu genele yayamiyoruz. O pilimiz yok. Hoca da o oyunu istiyorda 14 15 oyuncu ile goremiyorsun iste. Full kadroyu adapte ettiginde yol katedebiliriz.
O nedenle osi haricindeki transferlerde asiri onemli.
O zaman bahsettiğin türden adamlara değilde deli fişek Boey tarzı oyunculara yönelmemiz gerekliliği hasıl olacak.İşte burada da Scouting sihirbazlığı ortaya çıkıyor.Bence belirlediğin mekiye hırs ve aidiyeti olan oyuncuyu getir.Diğer oyuncularıda sona bırak alabilirsen .Bence bunu yapmalıyız.Hem dediğimi yapmayıp hemde beklemek taraftarı inanılmaz yoruyor ve de bunaltıyor.Mesela Boey mi bekliyorsunBenim son yıllardan çıkardığım bizim beklemeden 1. Sınıf adamları alamadığımız.
Eleme oynadığımız yıllar CL'e girip girmemeye bağlı transfer yapılıyordu.
Bu sefer farklı olacağını zannettim garanti gidince CL 'e ama bizim iş yine o son haftaya kalacak gibi Star transferi konusunda.
Çöp denilen adamı 50 maç oynattılar 10 tane skor katkısı var, ondan satabiliyorlar.
Doğru rol vermekle alakalıbizde harbiden lesti yani
jk macinda rosier içinden gecmisti
Ben biraz oyun meseafimiz genis olduguna vuruyorum. Hatta bazen alakasi top kaybinda 5 6 kisi 50 metre deparla adam kovaliyor. Nerdeyse tum sahada git gelli oynuyoruz. Rakip yarisahada pasla yaparak tempo kontrolu yaptigimiz, aktif dinlendigimiz mac ben hatirlamiyorum mesela.(Onceki sezonda biraz boyle idi , mertens ve icardinin pili kalmamisti sezon sonu)Abi bizim o organizasyonları yapacak kondisyonumuz yok adamlar 90 dakika at gibi ya bizim takımlar 45-50 dakikada iptal oluyor
Kohn ve frankowskiye boyle yaklasiyorum ben. Angelino icinde boyleydim.Doğru rol vermekle alakalı
1e 1 açık alan savunması yaptırılacak adam değil.
Bizde ikili mücadele kazanamayan, dinamik olmayan bek iş yapmaz ama bu da oyuncuyu çöp yapmaz yani.
Sanki lemina sonrası bir tık daha rahatladı bu durum ama leminadan önce çok top kaybı yapıyorduk rakibi kovalamakla uğraşıyorduk lemina o arkayı iyi süpürüyor Buda hücumda daha fazla kalmamıza neden oluyorBen biraz oyun meseafimiz gebis olduguna vuruyorum. Hatta bazen alakasi top kaybinda 5 6 kisi 50 metre deparla adam kovaliyor. Nerdeyse tum sahada git gelli oynuyoruz. Rakip yarisahada pasla yaparak tempo kontrolu yaptigimiz, aktif dinlendigimiz mac ben hatirlamiyorum mesela.(Onceki sezonda biraz boyle idi , mertens ve icardinin pili kalmamisti sezon sonu)
Kisa mesafede kalabilirsek daha uzun sure tempolu olabiliriz mac koparma adina. Ama iste 2 maci gecmedi. Tottenhamda da o inanilmaz baskidna sonra nerdeyse yok yere 3-3 e geliyordu herif orta sahadan iyi vursa...
Sirf ordamibizim gerizekalı tek hücrelilerin yönettigi twitter taraftar sayfaları ,gs düşmanı muhabirlerin haberlerini paylaşarak gs kötülük yapıyorlar farkında degil çöl fareleri
Ben PSV stadının altından 95 Euro civarına forma aldım geçen sene. Burada Euro'ya denk TL tutarı neyse o tutara satıyor kulüp formaları. Bu sezon 5 yıldızlı formalar çıktığında minimum 100 Euro olur mesela. Hatta maç formasını günlük kurla 130 küsur Euro'ya satıyor bizimkiler. Kombine için de bu durum geçerli. Bu o dengeyi sağlamıyor mu.Şu anki mali durumun en büyük sebebi TLnin euro karşılığının yüksek olması
Kur atağı geldiği an gelirler de aynı oranda gelirler.
Avrupa gelirleri dışında döviz endeksli gelirimiz yok.
Gerçekçi bakmak lazım.
Kesinlikle oyle, torreiraya hata yapiyor diyorduk iki yonde de kosturdugu icin.Sanki lemina sonrası bir tık daha rahatladı bu durum ama leminadan önce çok top kaybı yapıyorduk rakibi kovalamakla uğraşıyorduk lemina o arkayı iyi süpürüyor Buda hücumda daha fazla kalmamıza neden oluyor