Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ter Stegen'e bir kaç yıl önce "bu herif Neuer'den daha iyi neden milli takımda as oynamıyor" dediğimi hatırlıyorum. Sakatlıklar çökertmiş herhalde diye düşünürken Fransa maçında şov yaptı yine.

İlginç bir kaleci.

banza'nin sorununu bilmiyorum ama ts onuachu tarzi adamlarla yine anadolu takimi futbolu oynamaya mahkum olur
Onuachu gibi adamla mı. Osimhenden önce lige damgasını vuran nijeryalı santrafordu herif.
Bu sen ede ingilterede fena olmayan bir sezon geçirdi. Oyun kurucu forvet rolüyle takımını oynatmaya çalışıyordu.

23-24 sezonu trabzon yarıştaysa bu adam sayesindeydi.
Anadolu futbolu diyorsun herif sakatlanmasa 10 puandan gazla alabilirlerdi.
Trabzon asıl banza gibi beyni olmayan oyuncularla bu dediğine mahkum.

Onuachu bildiğim lider eleman tranzonspora çok şey katar.

HY: "Son 24 saat, AL Hilal o saate kadar transferi gerçekleştirirse dünya kulüpler şampiyonasına yazacak. Yeni bir teklif yapılacak bilgisi geldi. 45'in üzerine çıkacak Al Hilal."

sadece birkaç morata parasına osimhen çekiyormuşuz

HY: "Gardi ile birlikte Napoli'nin sportif direktörü ile oturdu Kavukcu ve Okan Hoca. Bugün Abdullah Kavukcu ile konuştum."

HY: "Galatasaray yönetimi Osimhen'in kararını bekleyelim dedi. Osimhen okey verirse tekrar bir araya gelecekler taksit için, şu an pazarlık yapacak bir durum yok denildi."

25 m net para çok iyi teklif bakalım yönetim gerekeni yapmış karar Osimhen'in

25 e gelmiyorsa

ben sorgularım bu adamı

Vazgeçelim bu işten. Saçma sapan paralar. Dursun 2017'deki gibi bol kepçe maaş dağıtıyor, kendi cebinden çıkmıyor nasıl olsa

HY: "Bu mesele 70'e mi çözülür, 60'a mı çözülür Osimhen'in kararından sonra belli olacak her şey. Napoli ile 1 senelik sözleşmesi kaldı, Napoli Osimhen'in araplarla anlaşması için dua ediyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt