Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Darwin satılırsa Liverpool
-Vlahovic satılırsa Juve
-Transfer obezi Chelsea (drogbadan dolayı)
-Kvara uyumundan dolayı düşük ihtimal PSG
-Ve son ihtimal biz…

Tahminim böyle

Osimenin arkadaşı bugun chelseayi hiç dusunmuyor gibi bir şey yazmadı mi.

Ncastle arap sermayesi takımı oldu kadroları bayağı iyi orta vadede premier lig şampiyonluğu hedefliyorlar ileride de şl şampiyonluğu

Yeni yeni yapılanmaya başlamışlarken son 3 senenin ikisinde şlye katılma başarısı gösterdiler oynadıkları lig de dünyanın en iyi ligi

Tabii ki orayı seçecek buraya gelip transfer tahtasını açamadan ligi 3.bitirebilen samsunla ,kayyuma devredilmiş kayseriyle,sahadan çekilen ads ile falan mı oynayacak ,transfer açıklamasında oyuncuya uefa kupasını hedefletiyosun rezil olup dönüyosun niye kalsın adam

Ha yine kalır ama şöyle bir bakıldığı zaman sabaha kadar newcastle ı seçmesi gerekiyor asıl bizi seçmesi çok saçma olur olaya sadece biz çok seviyoruz o zaman bizi seçsin diye bakamayız
Bakis acini anliyorum, hakli da buluyorum.

Benim dedigimin "biz seviyoruz" olayi degil tam.

Burda daha rahat hayat saha disinda adam icin(tecrube edip bildigi icin). Ordan bakiyorum sadece newcastle ozelinde ama. Tam aciklayamiyorum.

Chelsea bile adamin kafasina yatsa bir sey yapamayiz. Liverpool Arsenal topa girse zaten gecmis ola.

NEyse gunun sonunda arap sermayesi karsisinda yuzde 0 olarak bakiyordum. Simdi yuzde 5-10 arasi ihtimal veriyorum o kadar.

Is adamin ne kafada olacagina da bakiyor sonucta.

Maignan Milan transferi sonrası:

Milan’ın yerine düşündüğü adaylar: Svilar-Savic-Petrovic
Roma Svilar giderse yerine düşündüğü adaylar: Petrovic-Perri

Maignan taşı bir oynasında diğer taşların hareketleri az çok belli olur. Bizim ana hedef Svilar ya da Petrovic’ten birini düşürmek olmalı

Kaleciye 20m Euro vermek mi o parayı alternatifli kadro için kullanıp yedekleri güçlendirmek mi?

Geçen sene en büyük sorunumuz yedekten girip oyuna etki edecek oyuncumuz olmamasıydı.

Bu sene kesinlikle bu sorunu cozmeliyiz.

60m Euro osimhen'in bonservise 20m Euro kalecinin bonservise giderse aynı tas aynı hamam işimiz zor olur.
Kaleciye 20 vermek, verebiliyorsak tabi

-Darwin satılırsa Liverpool
-Vlahovic satılırsa Juve
-Transfer obezi Chelsea (drogbadan dolayı)
-Kvara uyumundan dolayı düşük ihtimal PSG
-Ve son ihtimal biz…

Tahminim böyle
Liverpool Ekitike'yi alıyor
Psg imkansız
Chelsea ve Juve sıkıntı ama Gyökeres İsak gibi isimlerin de akıbeti önemli

Osimhen transferi dahi piyasa alabileceğimiz en iyi kaleciyi aldıktan sonra hala maddi imkan varsa değerlendirilmeli

Kaleci öncelik

kalecinin önemine çok değinilmiyor ama sadece bu sezon musleralı avrupa ligi maçlarını bi de günaylı az alkmaar maçını izleyin arada ki farkı anlarsınız biz o kötü kadroya rağmen bile ilk 8 rahat yapardık kalemiz düzgün olsaydı

Kanada Real'den Endrick'i kiralayacağız gibi hissiyatım o yönde.. bu mesaj burda kalsın ilerde alıntılamak için

Kaleciye 20m Euro vermek mi o parayı alternatifli kadro için kullanıp yedekleri güçlendirmek mi?

Geçen sene en büyük sorunumuz yedekten girip oyuna etki edecek oyuncumuz olmamasıydı.

Bu sene kesinlikle bu sorunu cozmeliyiz.

60m Euro osimhen'in bonservise 20m Euro kalecinin bonservise giderse aynı tas aynı hamam işimiz zor olur.
Biz zamanında muslera'ya o dönem için yüksek olan 15 milyon euro verdik diye 14 sene kaleci aramadık. Kalecide paraya kiyacaksın sonra durumun fener gibi olur ilk gelen toplar hep gol olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt