Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skrinar kazmasi sag stoper ve biz 4-2-3-1 oynuyoruz, ilk 11'deki sag stoperimiz Davinson Sanchez.

Skrinar kazmasi bizde anca yedek olur. O garanti ücretle gündeme bile gelmez. Bizim stilimize asla uymayan eski tip kazma stoper ayrica.

Okan devre arasında niye istedi peki. Bazen öyle şeyler yazıyorsun ki.

1749556037265.webp

1749556008629.webp

ilk 11 için 4' lü savunmada düşünülüyorsa büyük hata hemde solda. Bu adamın hakkını vereceği tek yer 3'lü savunmanın göbeği, onun haricinde defansa + bir katkısı hava topu haricinde olmaz.

Skriniar’ın menajeri adamını 10 milyon maaşla fb’ye çakmak için haber çıkartıyor belli ki

okan buruk yine transfere karışıyor

bu sezonda iyi topcu beklemeyin

İlkay a 35 yaşında Galatasaray forması vermek demek ihanet etmektir klube

Çocukluk aşkına 35 yaşında emekli ikramiyesi almak için gelecek adamı istemiyorum ben yararlı olacağını da düşünmüyorum

Kimi keseceğiz? Sara yı mı ? Yoksa alınılması düşünülen 10 numarayı mı ?

Bize kesinlikle zarar verecek bi transfer öte dursun bi zahmet
Kesmek derken? Üç günde bir 50+ küsür maçı lemina-sara-torreira ile mi geçirmeyi planlarsak feci tökezleriz uzun maratonda. Lemina zaten sakatlık riski yaşayan biri. Okan Buruk Lemina'yı üst üste maçlara çıkarmanın onu zorladığını söyledi. Kaan dışında da yedekleri yok.

İlkay gelir ve orta saha rotasyonu gelecek ekstra 1 orta sahayla birlikte 6 kişiyle (Lemina-Torreira-Sara-İlkay-Kaan-Transfer) döner sezon boyu. Yoksa bu Şampiyonlar Liginin ligin yarısını etkilediği sezondan sağ çıkmak zor.

Okan devre arasında niye istedi peki. Bazen öyle şeyler yazıyorsun ki.
Cuesta ve Frankowski ile 3-5-2 oynatmak istedi ama daha ilk mactan patlayinca 45. dakikadan sonra bir daha öyle oynanmadi. Tamamen hocanin halt yemesi. Bu takim bu ligde 3 stoperle oynamaz. Orta sahadaki eksikligi israrla görmezden gelmesi bize pahaliya mal oldu.

osimhen süper bi güç en azından ligi cebinden çıkarır gibi duruyor ama özellijkle son maçtaki hareketleri maliyeti falan düşündürüyor beni. bide takım içi huzuru kaçırırsak maddi manada 3 tane osimhen olsa da olmaz o iş. 20 25 ler konusuluyor bonservisi olmasa gir o topa da nerdeyse tüm takım bütçesini tek oyuncuya harcayacağız. cl faktörü olmadığı sürece arazi sattırır. florayyı gördük 300 350 teklifler var. 3 te 1 ini osimhen e bağlayacağız demek bu. allah korusun sakatlığı vs var daha bu işin riskinin. cl performans sergilerse seneye 100 e de okutabilirsin araplara orası da baska konu. ha kaybetmek istemeyiz muhtemelen iyi performans verirse orası da muamma. bilemedim yani ya hayırlısı olsun. kalmasını çok isterim özellikle fb piskolojisini sezon bası bozar tutabilirsek, bu sezona da yansır. osimhenli galatasaray ı yenmemiz lazım dediler daha ne olsun. çıta baya yükseliyor osimhenle.

3luye donmeyeceksek skriniar hicbir isimize yaramaz. Bize abdulkerimi kesecek bir sol stoper lazım

2 kaleci
2 sag bek
4 stoper
2 sol bek
6 orta saha
4 kanat
2 forvet

bu listeyi tamamlamadan kadro bitmis sayilmaz. bunun üstü ise bir kac genc veya yerli ile gecistirilir kadroyu tamamlamak adina alt yapidan 3.kaleci vs.

sol bek haric full bölgemiz yok suan.

Cuesta ve Frankowski ile 3-5-2 oynatmak istedi ama daha ilk mactan patlayinca 45. dakikadan sonra bir daha öyle oynanmadi. Tamamen hocanin halt yemesi. Bu takim bu ligde 3 stoperle oynamaz. Orta sahadaki eksikligi israrla görmezden gelmesi bize pahaliya mal oldu.
Oyle de değerli hocamız istedi yönetim de almak için uğraştı. Okan bey tekrar isteyebilir bu sürpriz olmaz onu diyorum.

Angeliño transferi için Al-Hilal ve Roma hala tam bir anlaşma sağlayamadı. (Fabrizio Romano)

osimhen süper bi güç en azından ligi cebinden çıkarır gibi duruyor ama özellijkle son maçtaki hareketleri maliyeti falan düşündürüyor beni. bide takım içi huzuru kaçırırsak maddi manada 3 tane osimhen olsa da olmaz o iş. 20 25 ler konusuluyor bonservisi olmasa gir o topa da nerdeyse tüm takım bütçesini tek oyuncuya harcayacağız. cl faktörü olmadığı sürece arazi sattırır. florayyı gördük 300 350 teklifler var. 3 te 1 ini osimhen e bağlayacağız demek bu. allah korusun sakatlığı vs var daha bu işin riskinin. cl performans sergilerse seneye 100 e de okutabilirsin araplara orası da baska konu. ha kaybetmek istemeyiz muhtemelen iyi performans verirse orası da muamma. bilemedim yani ya hayırlısı olsun. kalmasını çok isterim özellikle fb piskolojisini sezon bası bozar tutabilirsek, bu sezona da yansır. osimhenli galatasaray ı yenmemiz lazım dediler daha ne olsun. çıta baya yükseliyor osimhenle.
ya ne anlatıyon mk

Rotasyon:

Sanchez - Ozan / Emin
Transfer - Abdülkerim

seklinde olmali. Kaan öncelikli olarak orta saha alternatifi görülmeli
Daha Metehan var elimizde, 5. opsiyon olarak

Sanchez'e yedek yabanci sag stoper almanin bir mantigi yok. Dogrudan Abdülkerim'i kesecek bir yabanci sol stoper alinmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt