Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapmasak mı. Böyle daha kötü girecek, sinir olacağız gibi hissediyorum. En azından paramız kalır

Al Hilal Angelino transferinde de babayi almis, diger arap takimlarindan Ngolo Kanteyi istemeye kadar düsmüsler.

Dassak oglanina döndü Al Hilal.

Hayır Şikriyi istemiyonuz kimi istiyonuz mesela profil olarak ben anlamıyorum hakkaten
Bizim bu taraftarın şımarıklığı yemin ederim dünyada marka
ortada şımarıklık bir şey yok. fbde her maç min 1 tane penaltılık hareket çeken, hakemler sayesinde her defasında atlanan, hantallıktan adım atamayan bi adamı istemiyor taraftar

6-7 m euro maaş verilecek bir adam mı sence?

Hayır Şikriyi istemiyonuz kimi istiyonuz mesela profil olarak ben anlamıyorum hakkaten
Bizim bu taraftarın şımarıklığı yemin ederim dünyada marka
3 lü oynatmayacaksa skriniar mantıksız , 3 lü oynatacaksa anlamı olur sadece. 4 lü savunmada bize sol stoper oynayabilen hızlı ve çevik adam lazım.

Cuesta çöpünü biriyle değiştirelim birde kaliteli 10 numara ekleyelim kapatalım yav konuyu. Kaleyi falan Günay korusun. Transfer dönemi çekilecek çile değil bu takımda.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

stopere sanchez degilse 3 m dan fazla maaş veren maldır

Bize king kong gibi bir stoper lazım :

9wt84h.gif

Geçen sene 3'lü ye dönme kararı alıp ona göre transfer yapıp (eksik de olsa ve sezonun yarısında) yarım yamalak geçmek istendi haliyle başarısızda oldun 4'lü ye döndün sezonu bitirdin ve şimdi tekrar Skrinyar hamlesiyle İcardi gerçeğiyle 3 'lü dönme gibi bir kafa varsa bu tehlikeli bir kafa. Yönetim nasıl transferde planlı hazır değilse, teknik ekibinde nasıl oynayacağı konusunda net olmadığını anlıyorum. Eğer Skrinyar hamlesi doğru ise, dersler alındımı acaba geçen seneden; bu haberler pek iç açıcı değil bence umarım yanılırım.

ortada şımarıklık bir şey yok. fbde her maç min 1 tane penaltılık hareket çeken, hakemler sayesinde her defasında atlanan, hantallıktan adım atamayan bi adamı istemiyor taraftar

6-7 m euro maaş verilecek bir adam mı sence?
Sanches kadar maaş veririm, Sanches'in yenilerim maaşını artırırım bu bir
İkincisi fenerde olmakla bizde olmak arasında büyük fark var
Bu sene fenerin topçularının nertedeyse tamamının potansiyeli bu muydu buna cevap ver

Sanches kadar maaş veririm, Sanches'in yenilerim maaşını artırırım bu bit
İkincisi fenerde olmakla bizde olmak arasında büyük fark var
Bu sene fenerin topçularının nertedeyse tamamının potansiyeli bu muydu buna cevap ver
dostum topçu almak için eldeki topçunun maaşını niye arttıralım. adam 6-7 m eurodan aşağı sözleşme istemiyor, sence edecek adam mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt