Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.316
- 101.526
- 5.238
Transfer yapmasak mı. Böyle daha kötü girecek, sinir olacağız gibi hissediyorum. En azından paramız kalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortada şımarıklık bir şey yok. fbde her maç min 1 tane penaltılık hareket çeken, hakemler sayesinde her defasında atlanan, hantallıktan adım atamayan bi adamı istemiyor taraftarHayır Şikriyi istemiyonuz kimi istiyonuz mesela profil olarak ben anlamıyorum hakkaten
Bizim bu taraftarın şımarıklığı yemin ederim dünyada marka
3 lü oynatmayacaksa skriniar mantıksız , 3 lü oynatacaksa anlamı olur sadece. 4 lü savunmada bize sol stoper oynayabilen hızlı ve çevik adam lazım.Hayır Şikriyi istemiyonuz kimi istiyonuz mesela profil olarak ben anlamıyorum hakkaten
Bizim bu taraftarın şımarıklığı yemin ederim dünyada marka
ter statue lakabını sonuna kadar hak ediyor dimi üstat tzolakis cephesinden devam edelimulan ne ter stegen'i
alınabilecek daha rezil bi kaleci yoktur heralde
hiç mi izlemionuz bea
fransa müsabakasında fevkaledeydi rengimulan ne ter stegen'i
alınabilecek daha rezil bi kaleci yoktur heralde
hiç mi izlemionuz bea
hatta hediye olarak cuesta verelim.Aynı paraya Jacobs'u saralım Hilal'e.
Her yeni isteğinden sonra yapay zeka
Sanches kadar maaş veririm, Sanches'in yenilerim maaşını artırırım bu birortada şımarıklık bir şey yok. fbde her maç min 1 tane penaltılık hareket çeken, hakemler sayesinde her defasında atlanan, hantallıktan adım atamayan bi adamı istemiyor taraftar
6-7 m euro maaş verilecek bir adam mı sence?
Her yeni isteğinden sonra yapay zeka
dostum topçu almak için eldeki topçunun maaşını niye arttıralım. adam 6-7 m eurodan aşağı sözleşme istemiyor, sence edecek adam mı?Sanches kadar maaş veririm, Sanches'in yenilerim maaşını artırırım bu bit
İkincisi fenerde olmakla bizde olmak arasında büyük fark var
Bu sene fenerin topçularının nertedeyse tamamının potansiyeli bu muydu buna cevap ver