Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tamamen varsayım. 15 neye göre çok? Dünyanın sayılı striker'larından biri için konuşuyoruz burada. Diagne, Mostafa, Seferovic değil söz konusu isim.
Adamın ederi zaten 75 milyon hatta geçen sene 100 milyondan fazla teklif edilmişti.
Bazı gerçekleri yüzümüze her seferinde kendi kendimize vurmamız lazım. Burası Ajax, Brugge, Feyenoord gibi bir kulüp değil. 5-10 yılda 1 kişiyi parlatıp yurt dışına gönderebiliyoruz. Yerli yabancı farketmeksizin. Burası futbol anlamında 2. hatta 3.seviye bir ülke. Buraya bir futbolcuyu hem de rüştünü ispat etmiş genç bir futbolcuyu getirmek için büyük fedakarlıklar gerekiyor.
Genç alalım, ucuza alalım bi de avrupada başarılı olalım. Olmuyor işte. Sistemimiz buna uygun değil. Yıldız topçu da gelecek, yıldız topçuya uygun oyunu oynatacak hoca da.
Yanlis anlamissin. Ben Osimhen bu parayi haketmiyor demiyorum. Bizim ekonomimiz icin cok fazla. Islerin kotu gitmesi durumunda bizi bataga surukleyebilecek bir kulfetten bahsediyoruz.

Galatasaray, Leroy Sane yarışında Fenerbahçe'nin çok önünde. (Sacha Tavolieri)

Beşiktaş, menajerler tarafından önerilen Granit Xhaka'nın yıllık maliyetinin 15 milyon €'ya ulaşması nedeniyle bu öneriyi reddetti!

-beIN SPORTS

Bu kadar maliyetin altına biz girecek miyiz peki merak konusu.

Türkiye'ye gelecek olan 10 mio €'dan kapıyı açıyor artık. Böyle bir yeraltı zenginliği mi var burada anlamsız ücretler talep ediliyor. Verilen ücretler de ayrı bir tartışma konusu elbet.

Kampa hiç bir futbolcu yetişmez.

Sacha tavolieri denen adam kolpalar listesinde tier 0 falandır
Edit: italyan olan herifle karıştırdım bu sanırım belcika ve Hollanda'daki tier 1 olan herif

Haberler doğru maalesef Aristo Meydanında dondurmacıda görüşmeler gerçekleşti

Tzolakis olumsuz Oly tok satıcı 20 istiyor manyaklar

Kotarski dünden hazır 8 milyona al götür diyorlar, Livanin yedeği bu yahu dedik anında 2 milyon düştüler şaştık kaldık

Daha iyisi için beklemede

d263c561a11d7285e2b93d3bda6fd3cd.jpg

Tier 1 herif sane haberi girmiş ses seda yok arda-terimspor1905 girse burada şimdiye cümbüş vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt