- 16 Haziran 2010
- 203.222
- 155.088
- 6.838
Sane guzel baslangic transferi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, hatırladım. Galiba buraya yazan hep sendinKeske biz alsak
Goalllllll
Galatasaray, Leroy Sane yarışında Fenerbahçe'nin çok önünde. (Sacha Tavolieri)
Fenerbahceden başkasında oynamam haberinin öncüsü bu.Skriniar mevzusunu kim yazdı da bu kadar hararetli tartışılıyor. Kolpadır diye düşünüyoru
Kaynak tam kolpacı ismi
🗣Galatasaray, Leroy Sane yarışında Fenerbahçe'nin çok önünde. (Sacha Tavolieri)
Tier kaç?
🗣Galatasaray, Leroy Sane yarışında Fenerbahçe'nin çok önünde. (Sacha Tavolieri)
Yanlis anlamissin. Ben Osimhen bu parayi haketmiyor demiyorum. Bizim ekonomimiz icin cok fazla. Islerin kotu gitmesi durumunda bizi bataga surukleyebilecek bir kulfetten bahsediyoruz.Bu tamamen varsayım. 15 neye göre çok? Dünyanın sayılı striker'larından biri için konuşuyoruz burada. Diagne, Mostafa, Seferovic değil söz konusu isim.
Adamın ederi zaten 75 milyon hatta geçen sene 100 milyondan fazla teklif edilmişti.
Bazı gerçekleri yüzümüze her seferinde kendi kendimize vurmamız lazım. Burası Ajax, Brugge, Feyenoord gibi bir kulüp değil. 5-10 yılda 1 kişiyi parlatıp yurt dışına gönderebiliyoruz. Yerli yabancı farketmeksizin. Burası futbol anlamında 2. hatta 3.seviye bir ülke. Buraya bir futbolcuyu hem de rüştünü ispat etmiş genç bir futbolcuyu getirmek için büyük fedakarlıklar gerekiyor.
Genç alalım, ucuza alalım bi de avrupada başarılı olalım. Olmuyor işte. Sistemimiz buna uygun değil. Yıldız topçu da gelecek, yıldız topçuya uygun oyunu oynatacak hoca da.
Haberler doğru maalesef Aristo Meydanında dondurmacıda görüşmeler gerçekleşti
Sane bu turnuvada falan da oynayacak diyorlar o yüzden o transfer yakın zamanda sonuçlanmaz gibi haberi veren de pek güvenilir değil galiba.Sane guzel baslangic transferi olur.