Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.........................Ter Stegen
Boey......Davinson.....Aleksandro....Jakobs
....................Lemina..........Torreira
Bernardo..............Messi.................Sane
...............................Osimhen
uVFGDyOshK7I6geXyg.webp

Şu olayi artık kesin çözmemiz lazım. Alt ligte ciddi skor katkısı olan ve oyuncular artık lig maclarinda kesinlikle süre alsın. Hiç ummadığımiz bir anda büyük bir piyango vurur. Kerem demirbay, vb oyunculardan artık sıkıldık.
sürekli bu febeyle ligte yarış halinde takım ayrıca olurda yarışı febeye kayedersen ki burda kasımpaşa maçından sonra hocaya neler dendi böyle bir risk almamasını anlıyorum hocanın.Kupa maçında hepsine şans verdi de ne oldu az daha gruptan çıkamıyorduk.O yusufun metehanın ve hamza efe mi unutum o akmanların ne olduğunu gördük.O yüzde ligte hocanın en iyi kadroyla çıkması normal

sürekli bu febeyle ligte yarış halinde takım ayrıca olurda yarışı febeye kayedersen ki burda kasımpaşa maçından sonra hocaya neler dendi böyle bir risk almamasını anlıyorum hocanın.Kupa maçında hepsine şans verdi de ne oldu az daha gruptan çıkamıyorduk.O yusufun metehanın ve hamza efe mi unutum o akmanların ne olduğunu gördük.O yüzde ligte hocanın en iyi kadroyla çıkması normal
Hocam bir sürü rahat geçen maçımız oldu. Bir ara hazırlık macimiydi, kupamiydi hatırlamıyorum. Bir Genco girdi. Berk kizildemir sanırım. Kanatta fişek gibiydi. Sonra ne oldu ise göremedik. Bu şekilde iki yılda bir oyuncu cikaramiyorsak cidden kapansın daha iyi.

Şu olayi artık kesin çözmemiz lazım. Alt ligte ciddi skor katkısı olan ve oyuncular artık lig maclarinda kesinlikle süre alsın. Hiç ummadığımiz bir anda büyük bir piyango vurur. Kerem demirbay, vb oyunculardan artık sıkıldık.
niye kerem demirbaydan başlıyoruz o halde

kaan ayhan 2 senedir avrupadan eletiyor

ilk onu göndermek lazımken kaptan yapıldı

dediğine katılıyorum ama 2. maçta taraftar başlayacak bu kimin torpillisi diye

Osimhenin United işi olmayacak gibi
1 topçu gibi topçu milan ve manu yu neden şeçer anlamış değilim
Tarihin tozlu sayfalarına doğru gidiyorlar

Valencia
Lyon
Manu
Milan
Vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt