Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu saneden acayp sekilde belhanda vibe aliyorum ,, tek hosgordugum taraf adam alman ekolu icinde buyumus , disiplini vardir

Sane'nin 2 senelik sözleşmesi olsa minimum 20 milyon isterlerdi ki o da olmaz ya neyse.
Senelik de minimum 7 + bonus verirdin. Bence dönen paralar normal.
Ayrıca biz 10 + 10 imza parası teklif etmişiz. Gerçekse arada 11 milyon fark var. Bu para bile yetebilir ama bir ihtimal 2 milyon bonus eklenir.

Osimhen olmadı diyelim adayım franculino dju yada emegha, Sane olmazsa onun yerine de Nathan fernandes

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niye kerem demirbaydan başlıyoruz o halde

kaan ayhan 2 senedir avrupadan eletiyor

ilk onu göndermek lazımken kaptan yapıldı
Adamı sağbek oynattık ve sağ kanat yardıma gelmiyor. Kaldı ki Kaan hem defans hem orta saha yedekliyor. Bu iki mevkide görev verilince sırıtmıyor

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Naci muhabir falan değil yav sosyal medya yorumculuğu yapıyor kaç yıldır. Artık sahada olmadığını, muhabirlik yapmadığını kendisi söylemişti 2 yıl önce mi ne. Bir vakit yönetimden direkt haber alabilirken haberleri doğru çıkıyordu onun ekmeğini yiyor herhalde hala. Ciddi anlamda sinir bozucu bir tarzı var.

9 ayda UCL olmadan 260 milyon gelir elde etmişiz. 12 ay 300 milyon desek gayet iyi para. Tabi extra sermaye arttırımı ve belki Florya'dan da gelir.
Neyse düz 300 dersek BB'den çıkıp faiz ödemeyi bitirmek lazım.
Artık belli ki şampiyon oldukça +300 milyonu göreceğiz gibi.
Bir de şu yayın gelirini 25 milyonlara çıkartsak iyi olurdu.
Fener tonca oyuncu alacakken o pahalı bu pahalı demenin lüksü yok. Tabi gidip Sane için 25 milyon verelim demiyorum ama bir şekilde alınmalı.
Neyse, başlığı meşgul etmeyelim.
@Levent Kolpgün ağabeyin mesajını kaçırmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt