Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.872
- 23.264
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sokarski cepte, daha kötüsü için bekletiliyor.Sa, son durumlar ne
osimhen'in trabzon'a gitmesine engel olmaya calisiyoruzSa, son durumlar ne
Osimhen ve sane olmadı ama kaleye livakovicin yedeğini aldık gibiSa, son durumlar ne
neye sırıtmıyorAdamı sağbek oynattık ve sağ kanat yardıma gelmiyor. Kaldı ki Kaan hem defans hem orta saha yedekliyor. Bu iki mevkide görev verilince sırıtmıyor
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaneğ diyecek hali yok. Dümdüz Sane der işte.Sane gelirse tek merak ettiğim levent tüzemen üstad sane'yi nasıl telaffuz edecek.
Arokodare'yi Letonya'da oynarken yüksel Yıldırım'a yazmıştım kel görüldü atılmıştı.Carnesecchi ya da Caprile
Mingueza - Davinson - Laporte - Eren/Jakobs
Torreira - Lemina - Pablo Marín
Sane - Arokodare - Baris
Ben teşekkür ederim reis.Arsuz Sahili'ne karşı rakı masası kurarız istersen..Gelebilirsem yazarım abi düşünmen yeter teşekkür ederim![]()
Camiiye gidelim yok da rakı heBen teşekkür ederim reis.Arsuz Sahili'ne karşı rakı masası kurarız istersen..
Haklı 1 isyan gibiCamiiye gidelim yok da rakı he
Ne diyelim allah belanı versin
Almayacaklar ben kesin bir dille söyleyeyim şimdidenInşallah Lemina'nin alternatifini almamak gibi aptallık yapmazlar
Evet, tam fiyaskolar. Sonra niye Fatih Hoca - Okan sadece Okan diyorlarAlmayacaklar ben kesin bir dille söyleyeyim şimdiden
Ben meraklı değilim de o yazıyı yazarken aklından ne geçiyordu, merak ettiğim kısım oNe meraklısınız ulan kıllı kıçımı görmeye.
Yahu Lemina yı biz aldırdık .. bir de alternatifini mi alacak diye mi bekliyon ..Inşallah Lemina'nin alternatifini almamak gibi aptallık yapmazlar