- 27 Ocak 2010
- 139.179
- 105.463
- 5.648
ali naci küçük iyice madara oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sana neden Alaba diye sıra sıra yazıyorum;Cok istedigin adam 2.5 senedir ciddi sakatlikla ugrasiyor, oynadigi maclari dakikaya vursan totalde 2000 dakika anca oynamistir belki bu donemde.
Icardi 2.5 senedir sakat falan degil ayrica once armutla elmayi karistirmaktan vazgecelim.
Real'deki donemi hakkinda yorum yapacaksak stoper mevkinde oynadigi maclarda o eski gunleri mum gibi aradigi ortada, o herkesin begendigi Alaba aslinda Bayern'de orta saha oynarken idi ve sonrasinda sol beke gecince bir donem. Stoperde hic bir zaman o elit stoper seviyesine cikamadi zaten kontrati bitmemis olsaydi Real onu stoper icin alir miydi bilemem. Real'de hata yapmiyor degil onlarin da bazen tutmadigi transferleri oluyor.
Suan stopere oyuncu bakacak olsam mesela ilk aklima gelenleri yaziyorum tabi Avrupa'daki stoper sirkulasyonu sonucunda baska isimler de ortaya cikabilir..
Alexsandro
Badiashile (kiralik + opsiyon)
Axel Disasi (kiralik)
Abakar Sylla (kiralik + opsiyon)
Tuta
Sangante (bu sezon epey mac kacirdi ama genc ve potansiyelli)
.. mesela.
Tier 305Bu arada Goztepe'den Taha'yi istemişiz. Kaynak twitter
Bilmem ama 2 hesap rt atmışTier 305
...
Feramuzşah olarak yeni duyumları sen veriyorsun diye mi Kolpaşah'a söyleniyorsunKralına koyayım
Sana da koyayım o vakitFeramuzşah olarak yeni duyumları sen veriyorsun diye mi Kolpaşah'a söyleniyorsun
RaporladımSana da koyayım o vakit