Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci küçük iyice madara oldu

Cok istedigin adam 2.5 senedir ciddi sakatlikla ugrasiyor, oynadigi maclari dakikaya vursan totalde 2000 dakika anca oynamistir belki bu donemde.

Icardi 2.5 senedir sakat falan degil ayrica once armutla elmayi karistirmaktan vazgecelim.

Real'deki donemi hakkinda yorum yapacaksak stoper mevkinde oynadigi maclarda o eski gunleri mum gibi aradigi ortada, o herkesin begendigi Alaba aslinda Bayern'de orta saha oynarken idi ve sonrasinda sol beke gecince bir donem. Stoperde hic bir zaman o elit stoper seviyesine cikamadi zaten kontrati bitmemis olsaydi Real onu stoper icin alir miydi bilemem. Real'de hata yapmiyor degil onlarin da bazen tutmadigi transferleri oluyor.

Suan stopere oyuncu bakacak olsam mesela ilk aklima gelenleri yaziyorum tabi Avrupa'daki stoper sirkulasyonu sonucunda baska isimler de ortaya cikabilir..

Alexsandro
Badiashile (kiralik + opsiyon)
Axel Disasi (kiralik)
Abakar Sylla (kiralik + opsiyon)
Tuta
Sangante (bu sezon epey mac kacirdi ama genc ve potansiyelli)

.. mesela.
Ben sana neden Alaba diye sıra sıra yazıyorum;
Gerekirse rahatça kesilebilmesi, bunu yaparken oyuncunun süresini bek oynatarak da yüksek tutulması gibi. Mukiele de bu listeye dahil edilebilir.

Sen ise ben bunları hiç yazmamışım gibi Alaba'nın teknik detayını yazıyorsun. Burayı geçiyorum asla anlaşamayacağız.

Liste olarak yazdığın isimleri de tek tek değerlendirelim;

Alexsandro: Bu adam kadromuzdayken Apo 1000 dakika süre alamaz ve sorun çıkar.

Badiashile (kiralik + opsiyon): Alaba kadar sakatlanan bir adam. Sakat önerme deyip Badiasshile demen ne kadar doğru? Hadi onu geçtim Chelsea anca kiralık verir, bu da asla yedek kalmaz.

Axel Disasi (kiralik) - Asla yedek beklemez. 50 maç oynamak ister burada.

Abakar Sylla (kiralik + opsiyon): Tanımıyorum. Ama düşük bir takımda oynamasına rağmen süresi düşük. Rotasyona olabilir. Şampiyonlar Ligi'nde gözün kapalı sahaya atamayabilirsin.

Tuta: Apo'yu direkt keser. Yedek bırakamazsın.

Sangante (bu sezon epey mac kacirdi ama genc ve potansiyelli): Potansiyel oyuncuyu Apo'nun arkasına koyarsın. Ama benim önermemdeki gibi direkt gözün kapalı sahaya atacağın bir kalite değil.

Olay bu. Bu adamlar alınmaz değil alınır ama kadro mühendisliği açısından çoğu yanlış. Gerek maddi, gerek kadro içi huzur, gerekse Şampiyonlar Ligi'ndeki beklentiler açısından.

City maaşıyla beraber 300 milyon € Maliyeti oluyor diyerek vazgecmişti doğruymuş .d

Fener, Mitrovic'i istemiş.
Adamlar 20 milyon istese " alın şu 30 milyonu 10'unu Osimhen'e imza parası verin" derler mi derler 😁

james madison tam bir holywood yıldızı ismine sahip .İyi futbolcu ayrıca

ANK nası Cimbomlu ki zaten

Garanti Fbli o herif

Nası bi Cimbomlu gidip de Tahir Kum, Bülent Uslu, Ahmet Ercanlar gibi heriflerle program yapar

Güya onlara ayar veriyor

Oysa sadece o herifleri normalleştiriyor ve söylemlerine bir platform sağlamış oluyor

Belli ki satılık biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt