Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.315
- 101.526
- 5.238
nolmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninle surada ayriliyoruz;Ben sana neden Alaba diye sıra sıra yazıyorum;
Gerekirse rahatça kesilebilmesi, bunu yaparken oyuncunun süresini bek oynatarak da yüksek tutulması gibi. Mukiele de bu listeye dahil edilebilir.
Sen ise ben bunları hiç yazmamışım gibi Alaba'nın teknik detayını yazıyorsun. Burayı geçiyorum asla anlaşamayacağız.
Liste olarak yazdığın isimleri de tek tek değerlendirelim;
Alexsandro: Bu adam kadromuzdayken Apo 1000 dakika süre alamaz ve sorun çıkar.
Badiashile (kiralik + opsiyon): Alaba kadar sakatlanan bir adam. Sakat önerme deyip Badiasshile demen ne kadar doğru? Hadi onu geçtim Chelsea anca kiralık verir, bu da asla yedek kalmaz.
Axel Disasi (kiralik) - Asla yedek beklemez. 50 maç oynamak ister burada.
Abakar Sylla (kiralik + opsiyon): Tanımıyorum. Ama düşük bir takımda oynamasına rağmen süresi düşük. Rotasyona olabilir. Şampiyonlar Ligi'nde gözün kapalı sahaya atamayabilirsin.
Tuta: Apo'yu direkt keser. Yedek bırakamazsın.
Sangante (bu sezon epey mac kacirdi ama genc ve potansiyelli): Potansiyel oyuncuyu Apo'nun arkasına koyarsın. Ama benim önermemdeki gibi direkt gözün kapalı sahaya atacağın bir kalite değil.
Olay bu. Bu adamlar alınmaz değil alınır ama kadro mühendisliği açısından çoğu yanlış. Gerek maddi, gerek kadro içi huzur, gerekse Şampiyonlar Ligi'ndeki beklentiler açısından.
Osimhen Leverkusendenolmuş
Çok hayal öğesi barındırıyorPetrovic
Boey Sanchez Aleksandro Eren
Torreira Lemina
Yunus Gündogan Sane
Osimhen
Öyle hayvan gibi olur ki bu Takim
Zaha, Tete, Icardi , Mertens, Torreira, Sanchez bunlar öpücükle mi alındı. Insanlari gaza getirme ayagimin altina alirim seniErden reyiz para yok pul yok fofanalar gravenberchler kheprenthuramlar kovalıyodu
Hem bilindik hem de genç isimlerdi tam ihtiyacımız olan
Lan şu para ona denk gelmedi ya çok üzülüyorum
Son paragrafa ben de okeyim. Muhtemelen ya onu, ya da benim Alaba stili önermemi yapacağız zaten. Gidip Laporte-Tuta falan almayacağız. Alabagilleri istememin sebebi Şampiyonlar Ligi seviyesinde dizleri titremeden topunu oynayabilecek seviyede olması. Bir de Galatasaray'a olan duygusal bağı da uyum açısından cezbediyor beni. Genç olarak birini öner desen Real'den Raul Asensio'yu kiralık düşünelim derim. Real'in stoper hattı kalabalıklaşıyor süre bulamayabilir bu sezon.Seninle surada ayriliyoruz;
Sen Abdulkerim kesik yemesin suan ki gibi 11 oyuncusu olarak devam etsin istiyorsun.
Bende daha iyisi bulunup alinabiliyorsa neden Abdulkerim icin ondan vazgecmeyelim diyorum.
Abdul bize cok katki verdi ama hic bir zaman Sanchez seviyesine ulasamaz, ben Sanchez'e daha iyi bir partner ve onun seviyesine yakin birini bulup getirebiliyorsam elbet getirilmesi ve alinmasini isterim. Takim kalitesi yukselsin istiyorum eger bundan dolayi Abdulkerim uzulecekse yapacak birsey yok. O benim kriterim degil cunku yedek olarak Kaan'da var gider bir baska oyuncu daha alirsin en kotu orayi yedeklemek adina.
Potansiyeli yuksek bir genc oyuncu da olabilir ha dersin ki bu sene Abdulkerim ile rekabet etsin ve gelisim gosterirse bidaki sezon direkt oraya monte ederim. Buna da okeyim.
Bu sorularin cevabini net olarak bilemeyiz, lakin hocanin aciklamalarina bakarsak Osimhen'in alindigi bir durumda diger mevkilere fazla birsey kalmiyormus.bu arada bütün transfer osimhene göre şekillenecek muhabbetini tam olarak açıklayan var mı
mesela osimhen olursa limitte surum ne olacak
osimhen olursa ne kadar ekstra bonservis harcayabiliyoruz
hangi mevkiler osimhenli osimhensiz aynı ilgiyi görecek
Bu sorularin cevabini net olarak bilemeyiz, lakin hocanin aciklamalarina bakarsak Osimhen'in alindigi bir durumda diger mevkilere fazla birsey kalmiyormus.
Ayrica Osimhen icin bizim kasamizdan cikacak olan rakam ne kadar olacak bu da onemli bir faktor, cunku bir kismi sponsorlar tarafindan odenecegi icin bunlari da ogrenmek lazim.