- 21 Haziran 2011
- 27.208
- 7.313
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belkide osimhen takımı güçlendirin öyle gelirim demiş olabilirSaneyi bu kadar erken bitiriyorsak bu kesin osimheni etkilemek içindir bak takımı güçlendiriyoruz diye gösteriyorlar
Babel yine hatırlamıyorum da batsuayi doğru evet ama tabii sane gibi eli ayağı düzgün adam değildi yedek oyuncu sonuçta.Hani benim demek istediğim aslında ağustos,Eylül civarı bitirecegimiz oyuncu haziranda geldi , direkt 11e geliyorBatshuayi Haziran'da bitmiş en son
Ondan önce Babel
Aynen, o da islak imzayi atmisti ama biz belgeleri yetistiremeyince 6 ay mac yapamadi herifMantikli. Simdi hatirladim. Bu yuzden Grosskreutz elimizde patlamisti.
Futbolcu turnusol'u resmen. Fb yi seçen ben para isterim sokayım futbola diyen adamdır..Bence de resmi açıklanma beklenmeli, Fener son bir hamle deneyecektir gözü karartıp. Onların hiç kanadı kalmadı, çok ihtiyaçları var.
Zaten Fenere gitmemesi de bir vizyon göstergesi olacak bize gelirse.
Bireyselden ziyade takim oyunuyla ilgili bir konu oldugunu dusunuyorum.Vallaha bu senaryo da icardi için mücadele edecek 10 oyuncu şart. İcardinin temposuzlugunu taşıyacak oyuncular olursa bu adam yine net en az 20 gole katkı verir.
Bayern saneyi almak istedigi dönem de city de capraz baglarini yirtmisti, yine de aldilar, ondan dolayi da bonservisini asaga indirdilerToplu cevap vereyim, öncelikle yıllık 10-11 bence okay, bons versen 20den aşağı alamazsın zaten. Buradaki problem oyuncu tutmazsa göndermekte olur maaş yüksek olunca.
Gelgelelim Rafa Silva, Immobile kontratı bunlar. Icardi’de de verdik ama onu gördük yani bir sene bedava denedik de aldık gibi oldu, bunda her türlü risk var.
Kariyer hikayesinde 50 m euroya City’e gittiği dönemi iyi izledim, sağda oynuyordu ama asıl parladığı yer 352de sol oynadığı dönemdi, sonra bu rolde çok başarılı olsa da Peple arası bozuldu ve Bayern 100 m euroya yakın bir teklifle istedi.
Orada bir kırılma var, Almanlar bilir, Alman oyuncuların geneli Bayern hastası, orada oynamak hep hayalleri, oyuncu gitmek istedi, City sorun çıkardı, bir şekilde kaldı. Sonra ne oldu? Sakatlandı ve sezonu kapattı gibi oldu.
Daha sonra 100e verilmemişken 40 civarına gitti Bayern’e, kontratı da az kalınca. Bayern döneminde asla o City’deki gibi olamadı, orada en tepeye çıkabilir denirken bence Bayern’in halkası olmaktan öteye gidemedi.
Son 2 sezonda pek izlemedim ama gördüğüm. Hem takımın durumu hem de oyuncunun mental sorunlarından dolayı fiziksel olarak gerilemiş, adam kovalamayan bir forma dönüşmüş yani topsuz oyunda birşeyler beklemek için iyi motive etmek lazım ama topla herşeyi iyi.
Şut atar, dribbling yapar, hızlıdır, iyi pas atar, iyi orta keser, ikili mücadeleye de girer. Havadan işte kötü olabilir. Hücumun her yerinde oynar.
Kısacası verim almak için motive etmek, takıma entegre etmek ve ikna etmek gerekiyor. Kesinlikle riskli ama onu almasan muadili kalitede oyuncu alamayacağın seviyede bir oyuncu.
Abi zaha gibi değil soğuk ama disiplinli adam
Ondan ziyade kontratı 1 sene kalmıştı, ondan yarı bedeline aldılar neredeyse.Bayern saneyi almak istedigi dönem de city de capraz baglarini yirtmisti, yine de aldilar, ondan dolayi da bonservisini asaga indirdiler
City de ki sane manyak oynuyordu, bence bayern de o seviyeye bidaha ulasamadi ama tabiki hala müthis bir kanat