Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok yönlü oyunculara gidilmesi güzel. Sakatlık mı var/ form mu düşük kafa rahat ileride. Rekabete de sokacaktır Barış-Yunus'u

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Batshuayi Haziran'da bitmiş en son
Ondan önce Babel
Babel yine hatırlamıyorum da batsuayi doğru evet ama tabii sane gibi eli ayağı düzgün adam değildi yedek oyuncu sonuçta.Hani benim demek istediğim aslında ağustos,Eylül civarı bitirecegimiz oyuncu haziranda geldi , direkt 11e geliyor

Sane sadece Osimhen kalırsa transferi değil.

Sane Osi giderse İcardi'yi de daha çok besleyelim tarzı bir transfer.

Hatta İcardi-Yunus-Sane de çok olumlu olur küçük verkaçlar, koşu yoluna paslar vs yolu ile birbirleri için.

Osi kalırsa zaten başka bir evren.

Jonathan David ne oldu acaba o da gelirse çok atlet bir takım oluruz

Bence de resmi açıklanma beklenmeli, Fener son bir hamle deneyecektir gözü karartıp. Onların hiç kanadı kalmadı, çok ihtiyaçları var.

Zaten Fenere gitmemesi de bir vizyon göstergesi olacak bize gelirse.
Futbolcu turnusol'u resmen. Fb yi seçen ben para isterim sokayım futbola diyen adamdır..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

attığı golden sonra tripli bi şekilde sevinmeyişini canlandırdım da cuk oturdu

ama ne olursa olsun süper star bakalım inşallah kendini bağlar bize

Rodop dedeye bak gedson rize haberinde de sövmüstüm haklı çıkmıştı sanede de çıktı gibi :d

Vallaha bu senaryo da icardi için mücadele edecek 10 oyuncu şart. İcardinin temposuzlugunu taşıyacak oyuncular olursa bu adam yine net en az 20 gole katkı verir.
Bireyselden ziyade takim oyunuyla ilgili bir konu oldugunu dusunuyorum.

Osimhen yari sahda tek basinaydi bu sezon(BAY haric takimin kalanin 8 9 saniyede katiliyordu - kotu top kaybinda aynen geriye gecis yiyorduk)

Kisa mesafeye yerlestigimiz her mac senaryosunda , dar alanda icardi osimhenden daha faydali ve bitirici. Serviste yapiyor cok rahat oyun akli ile. Tempolu donmeyecektir bir sure oynayarak olacak o insallah.

Osimhende olursa zaten 2sininoynatmak zorundasin genel anlamda (golleri at , yorulan icaridyi al kenara kalabalik ortadaha ile kontrol et gibi). Haliyle her daim rakip yari sahayi isgal etmen gerek dan dunlar yerine. Osi gecislerde mukemmel olur maclarda ama surekli o kafada o bile direnemez tum sezon.

Apokerim toplari ve slalomlari azalmali kisaca- keza sanchezde icinde gecerli. Ben daha basarili ve istikrarli olacagimizi dusunuyorum bunu gelistirirsek.

Toplu cevap vereyim, öncelikle yıllık 10-11 bence okay, bons versen 20den aşağı alamazsın zaten. Buradaki problem oyuncu tutmazsa göndermekte olur maaş yüksek olunca.

Gelgelelim Rafa Silva, Immobile kontratı bunlar. Icardi’de de verdik ama onu gördük yani bir sene bedava denedik de aldık gibi oldu, bunda her türlü risk var.

Kariyer hikayesinde 50 m euroya City’e gittiği dönemi iyi izledim, sağda oynuyordu ama asıl parladığı yer 352de sol oynadığı dönemdi, sonra bu rolde çok başarılı olsa da Peple arası bozuldu ve Bayern 100 m euroya yakın bir teklifle istedi.

Orada bir kırılma var, Almanlar bilir, Alman oyuncuların geneli Bayern hastası, orada oynamak hep hayalleri, oyuncu gitmek istedi, City sorun çıkardı, bir şekilde kaldı. Sonra ne oldu? Sakatlandı ve sezonu kapattı gibi oldu.

Daha sonra 100e verilmemişken 40 civarına gitti Bayern’e, kontratı da az kalınca. Bayern döneminde asla o City’deki gibi olamadı, orada en tepeye çıkabilir denirken bence Bayern’in halkası olmaktan öteye gidemedi.

Son 2 sezonda pek izlemedim ama gördüğüm. Hem takımın durumu hem de oyuncunun mental sorunlarından dolayı fiziksel olarak gerilemiş, adam kovalamayan bir forma dönüşmüş yani topsuz oyunda birşeyler beklemek için iyi motive etmek lazım ama topla herşeyi iyi.

Şut atar, dribbling yapar, hızlıdır, iyi pas atar, iyi orta keser, ikili mücadeleye de girer. Havadan işte kötü olabilir. Hücumun her yerinde oynar.

Kısacası verim almak için motive etmek, takıma entegre etmek ve ikna etmek gerekiyor. Kesinlikle riskli ama onu almasan muadili kalitede oyuncu alamayacağın seviyede bir oyuncu.
Bayern saneyi almak istedigi dönem de city de capraz baglarini yirtmisti, yine de aldilar, ondan dolayi da bonservisini asaga indirdiler

City de ki sane manyak oynuyordu, bence bayern de o seviyeye bidaha ulasamadi ama tabiki hala müthis bir kanat

Bayern saneyi almak istedigi dönem de city de capraz baglarini yirtmisti, yine de aldilar, ondan dolayi da bonservisini asaga indirdiler

City de ki sane manyak oynuyordu, bence bayern de o seviyeye bidaha ulasamadi ama tabiki hala müthis bir kanat
Ondan ziyade kontratı 1 sene kalmıştı, ondan yarı bedeline aldılar neredeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt