- 13 Ekim 2014
- 108.738
- 58.391
- 4.588
Insallah. Öyleyse bir gündogan da bekliyorum. Son eksik parcaOsimhen'e ayırdıkları bütçe transfer bütçesinden bağımsız diyorlardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah. Öyleyse bir gündogan da bekliyorum. Son eksik parcaOsimhen'e ayırdıkları bütçe transfer bütçesinden bağımsız diyorlardı
LANGIDI LANG LANG LANGIDI LANG LANG LEROY SANEEEE
GÜMBÜDÜ GÜM BAM GÜM BAM GÜM BAM LEROY SANEEEE
şarkısı bı olsun
Bu yönetim bana cok aci cektirdi…Her durumda olumsuz olmayı nasil beceriyorsun
Öyle mantikli olur ki. Italyanlar cekilmis, ingilizler istemiyorlar.Osimhen olmuyorsa David'i de free almak lazim.
Yavas yavas buraya insallahPetrovic
Boey Sanchez Aleksandro Eren
Torreira Lemina
Yunus Gündogan Sane
Osimhen
Öyle hayvan gibi olur ki bu Takim
Yesil cerceve ilginc genislikte..ne sakliyorsun icinde
Söylemesine gerek yok dzeko ve tadice çayocağında plaket videosunu izlese fbnin adını bile duyma istemez. Şu an fb bence arap kulüpletinden bile sonraki tercih olur ancak.Sane transferinde mesut özil'in katkısı büyük. Ne söylediyse feneri direk silmiş açıklama videosunda buna da gönderme yapmamız lazım.
Fenerbahçe'nin göründüğü kadar büyük bir hareket alanı olduğunu düşünmüyorum. Her sene sıfırdan takım kurup dünyanın parasını harcıyorlar. Bu sene de kadroyu düzenlerken, aldıkları çöplerin yerini doldurmaya çalışırken çok zorlanacaklar.Canatan Davidi fener alabilir işte o herif paraya bakıyor. Büyük ihtimalle de alırlar.