Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.975
- 16.572
- 2.648
Konuşma lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus yerine Sara oynar veya Barış Alper gider gibi geliyor bana.
Sane veya Yunus 10 gibi de oynayabiliyorlar.Sane geliyor diye baris veya yunus’u yollamak sacma
Uzun bir maraton olacak lig ve cl
Bu yüzden kanat rotasyonu güclü kalmali
David atletik bir oyuncu değil, eğer santrafor alacaksak vuran, kıran Osimhen profili birisi lazım.Jonathan David ister misin amirim
Nein nein nein Musap nineAleksandro > pavlovic
Piyasada alabileceğimiz bizim gidebileceğimiz var mi öyle isimler, Osi olmadı diyelim ne yapacağız merak ediyorum b plan olarak gerçektenDavid atletik bir oyuncu değil, eğer santrafor alacaksak vuran, kıran Osimhen profili birisi lazım.
Sane getirdik sıra "O"ndaKampa hiç bir futbolcu yetişmez.

Konuşma lan
Boşver sen onları Kemalim, radyona parazit yapmasınlarBir kac Bayernli arkadaslar baya bozulmus "zaten form düsüklügü yasiyordu" gibisinden yorumlar yaptilar. Adamlarin kanat rotasyonunda Olise disinda öyle müthis oyunculari yok ve gittikce güc kaybediyorlar. Sane'nin 29 yasinda Türkiye'ye gitmesini kabullenemiyorlar puahahahahah
Kudurmus alman en sevdigim
Eğer Morata da ayrılırsa Belçika’daki oyuncu denenebilir.Piyasada alabileceğimiz bizim gidebileceğimiz var mi öyle isimler, Osi olmadı diyelim ne yapacağız merak ediyorum b plan olarak gerçekten
Iyiki 1939-40 larda yasamiyorsunKudurmus alman en sevdigim