Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane ye 15 bile veriyor olsak anca kafa kafaya gelir bunların ağlak hocası ile maaşı hahahshs şizofren bu herifler

Zaha’nın sıkıntısı uyumsuz olması, bilmiyorsunuz ama Palace ne kötü kadrolarla iken onun sayesinde hep ligde kaldı, tam Zaha gideceği dönem Olise, Eze, Mateta gibi iyi oyuncular yakaladılar.

Palace 100 istemese Pepe yerine ona 70-80 verilecekti.

Şu anki Nico Williams gibi akıyordu ve muazzam bir bitiriciydi.

+1905

Ancak Kero admin şu da var; kaç yıl mağarası vardır goygoyu yapmak istemiyorum ama Zaha fiziksel olarak çok erken düştü. Yani cidden sanki 34-35 yaşında gibiydi.

Zaha’nın sıkıntısı uyumsuz olması, bilmiyorsunuz ama Palace ne kötü kadrolarla iken onun sayesinde hep ligde kaldı, tam Zaha gideceği dönem Olise, Eze, Mateta gibi iyi oyuncular yakaladılar.

Palace 100 istemese Pepe yerine ona 70-80 verilecekti.

Şu anki Nico Williams gibi akıyordu ve muazzam bir bitiriciydi.
Sakatlıklar da net bitirmis herifi. Hiçbir zaman sevdiğim bir herif değildi ama patlayıcıligi hızı plde bile fark yaratırken Trde vasat kaldı

Zaha ile kıyaslayan herkes Sane'nin çok daha üst düzey olduğunu yazıyor. Ben de aynı düşüncedeyim. İşin komik tarafı sakat gelip kamp görmeyen Zaha 4-5 maçı çözdü bizde. Sane çok daha fazlası yapar gelirse ama bizim için Avrupa'da yapacakları çok daha önemli.

Podolski mi çözmüş transferi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stegen buraya gelmez de ilkayi istiyorum ben yerli sınırı da varken haciosman geceleri ağlayarak uyanır ilkayi alırsak eğer

Sane gibi adamlar alırsak osimhen ikna olur belki. Hedeflerin büyüdüğünü göstermek gerek. Baturina falan alırsan gelmez osi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt