- 17 Aralık 2008
- 33.658
- 26.455
- 3.013
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek oyuncuya verilen paraya niye bu kadar takılıyor herkes anlamıyorum önemli olan total bütçe değil mi istersem tüm parayı tek oyuncuya verir sadece onu yazarım kadroyaSpace'de Ceylan nerde finansal fairplay diyor.![]()
boey ?Bundan sonra almanyadan gelen Haberler icin beni takip edebilirsiniz
3 gün önce paylastigim bilgi.
Ekli dosyayı görüntüle 290236
Zaha’nın sıkıntısı uyumsuz olması, bilmiyorsunuz ama Palace ne kötü kadrolarla iken onun sayesinde hep ligde kaldı, tam Zaha gideceği dönem Olise, Eze, Mateta gibi iyi oyuncular yakaladılar.
Palace 100 istemese Pepe yerine ona 70-80 verilecekti.
Şu anki Nico Williams gibi akıyordu ve muazzam bir bitiriciydi.
Sakatlıklar da net bitirmis herifi. Hiçbir zaman sevdiğim bir herif değildi ama patlayıcıligi hızı plde bile fark yaratırken Trde vasat kaldıZaha’nın sıkıntısı uyumsuz olması, bilmiyorsunuz ama Palace ne kötü kadrolarla iken onun sayesinde hep ligde kaldı, tam Zaha gideceği dönem Olise, Eze, Mateta gibi iyi oyuncular yakaladılar.
Palace 100 istemese Pepe yerine ona 70-80 verilecekti.
Şu anki Nico Williams gibi akıyordu ve muazzam bir bitiriciydi.
Evet olası+1905
Ancak Kero admin şu da var; kaç yıl mağarası vardır goygoyu yapmak istemiyorum ama Zaha fiziksel olarak çok erken düştü. Yani cidden sanki 34-35 yaşında gibiydi.
Alaba da yarı alman sayılır o da gelsin. (Alper görmesin ama çok kızıyor)Almansaray mı olacağız ?
İlkay ve ter stegen gelir mi acaba
Evet olası
4 yaşında gelmiş Fildişinden
Alaba çok ağır sakatlık geçirmişti sanki. Kim bilir ne haldedirAlaba da yarı alman sayılır o da gelsin. (Alper görmesin ama çok kızıyor)
Yarısı vergi işte hemen hemen45 derken
4,5 mu