- 1 Haziran 2015
- 27.547
- 19.115
- 2.148
sane'den sonra osi de gerçekleşirse ilk cl maçında evde kızılyıldız'dan 3 yiyince okan hocamın bahane ne olacak acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım olarak yanlış takım emin ol başka bir takımda iş yapar bu sene paris ve ya araenal en kötü liverpool gibi gibi işte ama orda olmadı katılıyorum. Ancak bu balon için çok erken bence transfer yaparsa konuşuruz bunuBüyük balon hem de. Fena gümledi
Bu gazla tavuk dürüm yiyesim var ama hem siskoyum hem tavuk yasak

sane'den sonra osi de gerçekleşirse ilk cl maçında evde kızılyıldız'dan 3 yiyince okan hocamın bahane ne olacak acaba
fakirliğe bak ölcezSerdal Adalı: "Osayi-Samuel'in Fenerbahçe'den istediği 2.5 M€ maaşı biz veremeyiz. Bizim bir bütçemiz var, onu kabul ederse transfer edeceğiz."
BAY da kalsın. Ligi ve ŞL’yi beraber götürmek istiyorsak Barış’a da büyü ihtiyaç olacak.BAY'in satılması kesinleşti diyebiliriz bu transfer ile
Tarihe gecmistir simden tek eksik parça Levent agebeyin toto o da gelince bu başlık forumda Hall of Fame e girer net
valla ben istiyorum forumda yazmaya çekiniyorum linç yerim diye : D osai bizim gibi oyuncu kenetlenmesinin yüksek olduğu bir takımda canını dişine takar o karakteri var çünküBoey olmazsa osayi’yi alalim bence