- 3 Temmuz 2012
- 138.489
- 87.215
- 5.338
öyle takılıyor kendi halindeCenk Ergun hala gorevli mi? Yoksa bu adami neden yoneticilerle gezdiriyorlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle takılıyor kendi halindeCenk Ergun hala gorevli mi? Yoksa bu adami neden yoneticilerle gezdiriyorlar?
nöbeti geriden gelerek takip edenler 283 -287 arasını direk geçin levent kolpügünün götü konuşulmuş
Serveti 10 milyar dolar, koça başını verir. O kadar fanatik ki oğlunun adı aslan.Camianın biraraya gelerek bu adamı ikna etmesine gerwk kalmadı beyler.![]()
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Bunu yeni gördüm hahaahajaj
aras'cim sende bunu soyluyorsan - biz ne yapalim .Daha çok kitap okumalıyım. Bir sayfayı okurken 5 sayfa ilerlemiş oluyor konuda.
Diğer bir sorun da ^yaşlanıyor olmam.![]()

Baymadı mı?Serveti 10 milyar dolar, koça başını verir. O kadar fanatik ki oğlunun adı aslan.
Cezaliyken misafir olarak takip ettim forumu
. kafama en cok takilan husus Levent abinin gotu olup olmadigini nasil anlayacagiz ?
Burhan ve yakup hatipoğlundan transfer haberi beklerken rodop dede kendine yeni haber kaynağı bulup solladı hepsinibct ben de burdayım demek için sallıyor
Sane bize ne kadar Osimhen'in de olduğu senaryoda ne beklemeliyiz abi, bizden ne eksiltir var mı bir yorumun ♥aras'cim sende bunu soyluyorsan - biz ne yapalim .
carpe diem - an'in kiymetini bilmek gerekir .
latife bir yana ,
guncel transfer konusuna donersek , -kaleci ,
bu ahtapot'u ^maresca varken 1.kaleci olarak kullanmazlar .
oyuncu nun kendi istegiiyle abd turuna eklenmemis.
saglam ^penalticidir. en begendigim bold yonu de bu dur .
genel arti eksi konusuna, oyuncu olur da resmen gelirse bir seyler yazmak isterim . en son arnavutluk macinda izledim bu hafta. manaj'in 45+ da attigi penaltiyi kurtardi.
@Onur Adıbelli
saygi ve selamlar.