Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
gelip de city zamanlarına dönerse ne yapcaz bilmiyorum ya keyiften bayılırım herhalde her maçTabi bir de haziranda isin bittigini de dusunursek inanilmaz is
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelip de city zamanlarına dönerse ne yapcaz bilmiyorum ya keyiften bayılırım herhalde her maçTabi bir de haziranda isin bittigini de dusunursek inanilmaz is
bitane yönetime teşekkür eden yok dostumvalla bizimkiler iyi zamanda çöküyor topçulara kontratı devam etse muhtemelen randevu bile alamazdık. hangi akıl yönetiyorsa tebrik ediyorum
YASAKSalim.manav. onemli bir.kirmizim. var dedi..
Birazdan açıklayacak
Tier gözüküyor listede renkdas
yaw biz sevmiyoruz da bence dzeko olağanüstü performans gösterdi acayip fedakarlık yaptı sakat sakat oynadı adamı mutfakta uğurladılar. ben şaşırmıyorum özilin böyle demesine allah bilir onla ne yaşadılar da adamı bu duruma getirdilerBu Mesut özil’in fb’ye gitme Galatasaray’a git diye saneye tavsiye vermesi doğruymuş harbiden![]()
bitane yönetime teşekkür eden yok dostum
Nevzat şöyle bir şey sıkmış
Top top top seviye bir oyuncu Oğuz Aydın değil miydi ya?Nevzat şöyle bir şey sıkmış