- 3 Haziran 2015
- 54.449
- 62.689
- 3.963
Yaştan bagimsiz genelde tanımadığın kişilere siz diye hitap ediliyor ama Mesutun cevabı da fena değilmişMesut ondan yasca buyuk degil mi?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaştan bagimsiz genelde tanımadığın kişilere siz diye hitap ediliyor ama Mesutun cevabı da fena değilmişMesut ondan yasca buyuk degil mi?![]()
gaymuz korumamız altındaydı en son listeye göreFeramuz'a
Na naaaaaaBizde aynı şekilde çünkü dsmarttaydi gstv sadece arkadaşın evinde vardı mahallede![]()
Zaten Milli takimda beraber oynamadilar mi? Yakinlik vardir yani ne bilem olm isteYaştan bagimsiz genelde tanımadığın kişilere siz diye hitap ediliyor ama Mesutun cevabı da fena değilmiş
Hocam adı çıkan bütün kalecileri izliyorum manyak gibi. İlk defa içime bu kadar sinen bir kaleci gördüm. Adam ben kaleciyim diye bağırıyor.İyi herif mi rts herifin adini ilk defa dün duyduk
Gardi anlaşmıştı sonra o ikili biz daha ucuza anlaşırız diye bozmuşlarGeçen sene yanlış hatırlamıyorsam Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu ikisi beraber Doue transferinde bu Gardi'yi pek takmamışlar kendi bildikleri yoldan gidince sonrasında transfer bozulmuştu diye hatırlıyorum.
Petkovic, bernardo/GündoganBu karambolde kendisine inanıcağımızı sanıyor buda