Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.033
- 90.823
- 5.093
Transferler erken biter de yangına fırsat kalmazsa ne yapacağız rengim?Aldık diye anladim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferler erken biter de yangına fırsat kalmazsa ne yapacağız rengim?Aldık diye anladim
Haberler gelsin de öyle.bernardo silva ve emilianoya bakmam lazim.kaleci petrovice razıydım benForuma üçlü çektirmeyi hak ettin Sergy
tall grande venti bitti gittiSizeism
dostumHaberler gelsin de öyle.bernardo silva ve emilianoya bakmam lazim.kaleci petrovice razıydım ben
Zaha gibi suratı asıktı, bizde açılırYahu bu çocuğa Bayern de işkence mi yapıyorlardı ? Maçlarda sürekli halinden memnun olmayan bir tavırla, donuk bir suratla görüyorduk..
Adam inanılmaz mutlu görünüyor. Sanırsın bizden Bayern e gitti..
40 - 45 yıldır sarı kırmızı peşindeyim.. Böyle bir şeyi ilk defa görüyorum..
Müthiş keyifli, tarihi bir gün oldu..
Bir de hatipogluna bak..Abdullah Kavukçu: Herkes bizimle tanışıp arkadaş olmak istiyor
Şu kahve fincanının kıyısında köşesinde Pavlovic'i de gör kurban olduğum. Sana zahmet hadi be.Haberler gelsin de öyle.bernardo silva ve emilianoya bakmam lazim.kaleci petrovice razıydım ben
Cok önemli faktör.Demirelli'den hiç yararlanamiyor kulüp. Almanya'da tanımadığı ikna edemeyeceği turk topçu azdır ona rağmen yemeye çalıştılar geçen sene Cenk ile hatip
Ona belediye baksın dostum ,bu kadar güzelliğin arasındakiBir de hatipogluna bak..
Önce ilgi ve haber lazım.bos yere bakilmazkiŞu kahve fincanının kıyısında köşesinde Pavlovic'i de gör kurban olduğum. Sana zahmet hadi be.
Ak git dostum sınırsız evren istedigin gibi özgürsünUgur izin dediği gibi benim olumsuz konuşmam ise yarıyor ama astrolojide beni özgür bırakın