Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afbeelding

Türkiyeden yetisme:
Jankat
Eren
Abdulkerim
Baris
Yunus

Su anda sadece bu kadar. Baris da giderse büyük problem. Suraya Sazdagi + Ozan Kabaki almak gerek

Ozan bir de altyapi cikmali sayiliyor ekstradan

Türkiyeden yetisme:
Jankat
Eren
Abdulkerim
Baris
Yunus

Su anda sadece bu kadar. Baris da giderse büyük problem. Suraya Sazdagi + Ozan Kabaki almak gerek

Osimhen elden kaçarsa bedava J.David çekeriz Barışı tutarız gibi geliyor

Türkiyeden yetisme:
Jankat
Eren
Abdulkerim
Baris
Yunus

8 kişi lazım
4'ü Türkiye yetişme Türk
Barış
Eren
Abdulkerim

4 Altyapı
Yunus
Jankat
Metehan

Barış giderse 2 iyi yerli lazım bence iyi yerli bulamazsak zorlamaya gerek yok malesef

Eğer BAY gidiyorsa ben bu Leroy işini sevmedim.

Bay gider, Osi de kalmazsa takım atletizminin yarısı gidiyor demektir direkt.

Kadiköy'de 50 bin uruk-hai önünde aynı sezonda iki kere döve döve kazanan bu ikiliden mahrum olacaksak, temkinli olun derim ben.

O yuzden Boey isi cok onemli .. Hatta aponun yerine atletik guclu bir stoper de sart..Ön bölgeyi klas adamlardan kuruyorsak en azindan arka taraf bunu kompanse edecek duzeyde olmali

25 Kişilik kadro
8 Türkiye ve Altyapı yetişme
Kalan 17'nin 14'ü yabancı oyuncu desek

3 tane gurbetçi oyuncu buraya girecek
Kaan Ayhan
Günay Güvenç
İlkay Gündoğan

şöyle bakınca Berkan,K.Demirbay falan yolcu o zaman 2003 sonrası doğumlu yabancı orta saha gelecek diye düşünüyorum

Barış gidecekse en kötü 35m gelmeli ordan eğer öyle paralar gelmezse satılmamalı giderse de illa pres yapan bir oyuncu lazım gibi düşünmeyin,
Coman,Nkunku tarzı bir oyuncu alırsak Barış kadar pres yapmasalar da rakip bek zaten ileri çıkamaz varlığı pres olur

İmkansiz is ama dun samiyenin yazdigi Kulusevski tam okan hocalik topcu

Sezon içerisinde Barış’a sövüp, sayanlar. Hatta yedek otursun Sallai daha iyi diyenler şimdi Barış gidemez, giderse yerine kim oynayacak demeye başladı. Kerem giderken de yerine kim oynayacak tantanası yapılıyordu. Ekim’den sonra kimse Kerem kalsaydı demedi.

Zannediyorlar ki oyun konsolu oynuyoruz Yunus, Barış, Sane’den 2’si oynayınca zannediliyor ki dışarıda kalan hazır kıta bekleyecek. Yıllardır da gördünüz, ilk Sezon Yunus’tan ne kadar verim alabildik?

Olmuyor işte arkadaşlar, yedekte belli seviyenin üstünde oyuncu olmuyor. Yunus, Barış ve Sane bizim as takım seviyesinde eğer biri forvet arkası oynamayacaksa bence biri gidecek, gitmeli.

Bir sürü yabancı oyuncu ismi geçiyor ama elimizde de çok sayıda yabancı oyuncu var. Kiradakileri saymıyorum bile planlama yaparken eksik bölgelerin bir kısmını kaliteli yerli oyuncu yapmak lazım.

Petkovic
Boey Sanchez Aleksandro Eren
Torreira Lemina
Baris Yunus Sane
Osimhen

Yunus merkezde aslinda hep iyi oynadi. Fizik,atletik ve Teknik olarak baya üst level olurdu bu takim

Fatih Demireli’yi geçen sene pasifize etmişlerdi. Adam direkt Almanya vizen senin kafasız herifler.

Gördün mü Sane iner inmez bu adama sarıldı. Erden’in belki en büyük katkısı Fatih varken Almanya’da diğer rakiplerinden hep öndesin.

Sezon içerisinde Barış’a sövüp, sayanlar. Hatta yedek otursun Sallai daha iyi diyenler şimdi Barış gidemez, giderse yerine kim oynayacak demeye başladı. Kerem giderken de yerine kim oynayacak tantanası yapılıyordu. Ekim’den sonra kimse Kerem kalsaydı demedi.

Zannediyorlar ki oyun konsolu oynuyoruz Yunus, Barış, Sane’den 2’si oynayınca zannediliyor ki dışarıda kalan hazır kıta bekleyecek. Yıllardır da gördünüz, ilk Sezon Yunus’tan ne kadar verim alabildik?

Olmuyor işte arkadaşlar, yedekte belli seviyenin üstünde oyuncu olmuyor. Yunus, Barış ve Sane bizim as takım seviyesinde eğer biri forvet arkası oynamayacaksa bence biri gidecek, gitmeli.
Ben sezon içinde Barış'a sövüp saymadım, hatta yedek otursun Sallai daha iyi de demedim.

O halde ben şimdi Barış gitmemeli diyebilir miyim kuşları birbirine çarpıştıran abi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt