- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
demirbay giderse cok mantikli, yoksa Cl icin yine problem yasayacagiz. Yerli sayilmiyor orada cünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 kişi lazımTürkiyeden yetisme:
Jankat
Eren
Abdulkerim
Baris
Yunus
Su anda sadece bu kadar. Baris da giderse büyük problem. Suraya Sazdagi + Ozan Kabaki almak gerek
Ozan bir de altyapi cikmali sayiliyor ekstradan
Eğer BAY gidiyorsa ben bu Leroy işini sevmedim.
Bay gider, Osi de kalmazsa takım atletizminin yarısı gidiyor demektir direkt.
Kadiköy'de 50 bin uruk-hai önünde aynı sezonda iki kere döve döve kazanan bu ikiliden mahrum olacaksak, temkinli olun derim ben.
Barış gidecekse en kötü 35m gelmeli ordan eğer öyle paralar gelmezse satılmamalı giderse de illa pres yapan bir oyuncu lazım gibi düşünmeyin,
Coman,Nkunku tarzı bir oyuncu alırsak Barış kadar pres yapmasalar da rakip bek zaten ileri çıkamaz varlığı pres olur
Ben sezon içinde Barış'a sövüp saymadım, hatta yedek otursun Sallai daha iyi de demedim.Sezon içerisinde Barış’a sövüp, sayanlar. Hatta yedek otursun Sallai daha iyi diyenler şimdi Barış gidemez, giderse yerine kim oynayacak demeye başladı. Kerem giderken de yerine kim oynayacak tantanası yapılıyordu. Ekim’den sonra kimse Kerem kalsaydı demedi.
Zannediyorlar ki oyun konsolu oynuyoruz Yunus, Barış, Sane’den 2’si oynayınca zannediliyor ki dışarıda kalan hazır kıta bekleyecek. Yıllardır da gördünüz, ilk Sezon Yunus’tan ne kadar verim alabildik?
Olmuyor işte arkadaşlar, yedekte belli seviyenin üstünde oyuncu olmuyor. Yunus, Barış ve Sane bizim as takım seviyesinde eğer biri forvet arkası oynamayacaksa bence biri gidecek, gitmeli.