- 2 Temmuz 2011
- 137.633
- 58.650
- 5.488
Yok böyle arada yazarım ben transferde isim ciktikca.ben ilgi sevmiyorum sevmesinler beniSana ozle astroloji konusu acalim Serge. Belki forumda vardir oyle bir konu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok böyle arada yazarım ben transferde isim ciktikca.ben ilgi sevmiyorum sevmesinler beniSana ozle astroloji konusu acalim Serge. Belki forumda vardir oyle bir konu.
Zaniolo o kutleyle daha kanat olamaz ne bok yediğini kendi de bilmiyor kafes dovuscusune çevirmeye çalışıyor kendiniBarışın gitme ihtimali var deniliyor kanat eksiğimiz olacak denenebilir diye düşünüyorum.
Olacak işlerle uğraşarak buraya gelmedik sn cimbomluSilva olacak iş değil
Olacak işlerle uğraşarak buraya gelmedik sn cimbomlu
Tsli poyraz da var bu arada barış giderse ama çok para isteyebilirler.Cocuk normalde santrafor ama hiz ve teknik iyi he hiç kanat oynamamış ama bence orayı da oynar fizik de müsait baya beğendim ben umraniyede izledim sadece ama.Biraz birilerinin bazı şeyleri öğretmesi lazım sadece.ts kaç para ister o da belirsiz ama bence çok iyi oyuncu olur iyi işlenirseBaris'in yeri Zaniolo ile dolamaz cunku yerli-yabanci olayini unutuyorsunuz gibime geliyor. Bu sekilde yeni yabanci transfer yapma sansin da azaliyor.
Sanchez
Cuesta
Frankowski
Jelert
Nelsson
Jakobs
Torreira
Lemina
Sara
Zaniolo
Sallai
Sané
Morata
Icardi
Yusuf Demir
Bunlarin hepsi yabanci sayiliyor.
Kac tane adam var daha, tam tamina 15 oyuncu oldu.
Kariyer senesi tutarYa Zaniolo tutarsa? Bir kezde şans bizden yana olsun
İtici tavırlarıni ayrı bir tarafa koyarsak bence fazla gomuyoruz belli maça ciktiginda zorunlu satın alma zorunluluğu felan olmasaydı bence çok daha fazla forma şansı bulurdu yaşı daha 25.Sans verilebilir diye halen dusunuyorum tabi güven verici tavırları yok bu da bir gerçek.Zaniolo o kutleyle daha kanat olamaz ne bok yediğini kendi de bilmiyor kafes dovuscusune çevirmeye çalışıyor kendini
Güzel haberlerin gelişi
Her maçını izledim bu sezon neredeyse ya maç hızını,cevikligini çok kaybetmiş.Fiziksel gücü ve tekniği duruyor sadece ama yine 10 kişinin arasına dalıyor mümkün değil kanat olması 2.forvet olabilir en fazla kaleye yakın olması lazimİtici tavırlarıni ayrı bir tarafa koyarsak bence fazla gomuyoruz belli maça ciktiginda zorunlu satın alma zorunluluğu felan olmasaydı bence çok daha fazla forma şansı bulurdu yaşı daha 25.Sans verilebilir diye halen dusunuyorum tabi güven verici tavırları yok bu da bir gerçek.