Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Boey geri gelirse avrupa futbolunda son 5 yılın en iyi soygununu yapmış oluruz.

Sen git 30-35'e sat, ve 1,5 sezon sonra yok pahasına geri gelsin ve tekrar sattigin adamdan tekrar yararlan.

Baris'in yeri Zaniolo ile dolamaz cunku yerli-yabanci olayini unutuyorsunuz gibime geliyor. Bu sekilde yeni yabanci transfer yapma sansin da azaliyor.

Sanchez
Cuesta
Frankowski
Jelert
Nelsson
Jakobs
Torreira
Lemina
Sara
Zaniolo
Sallai
Sané
Morata
Icardi
Yusuf Demir

Bunlarin hepsi yabanci sayiliyor.

Kac tane adam var daha, tam tamina 15 oyuncu oldu. Nasil kadro yapacaksin ustelik yerli oyuncu bulunma sarti da var, hem lig icin hem Avrupa icin.

Barış'ın gittiği senaryoda kadro yapmak çok zorlaşıyor. Üst düzey, ülkede yetişmiş birkaç yerli gerekir o durumda

Bir de Barış'ın yerine atıyorum Sancho vb. birini koyarsan oyun olarak da acı çekersin. Hele de Osimhen'in kalmadığı senaryoda

Baris'in yeri Zaniolo ile dolamaz cunku yerli-yabanci olayini unutuyorsunuz gibime geliyor. Bu sekilde yeni yabanci transfer yapma sansin da azaliyor.

Sanchez
Cuesta
Frankowski
Jelert
Nelsson
Jakobs
Torreira
Lemina
Sara
Zaniolo
Sallai
Sané
Morata
Icardi
Yusuf Demir

Bunlarin hepsi yabanci sayiliyor.

Kac tane adam var daha, tam tamina 15 oyuncu oldu.
Tsli poyraz da var bu arada barış giderse ama çok para isteyebilirler.Cocuk normalde santrafor ama hiz ve teknik iyi he hiç kanat oynamamış ama bence orayı da oynar fizik de müsait baya beğendim ben umraniyede izledim sadece ama.Biraz birilerinin bazı şeyleri öğretmesi lazım sadece.ts kaç para ister o da belirsiz ama bence çok iyi oyuncu olur iyi işlenirse

Toplu oyununu özellikle beğendiğim için sağ kenar olabilir diye düşündüm ben

Zaniolo o kutleyle daha kanat olamaz ne bok yediğini kendi de bilmiyor kafes dovuscusune çevirmeye çalışıyor kendini
İtici tavırlarıni ayrı bir tarafa koyarsak bence fazla gomuyoruz belli maça ciktiginda zorunlu satın alma zorunluluğu felan olmasaydı bence çok daha fazla forma şansı bulurdu yaşı daha 25.Sans verilebilir diye halen dusunuyorum tabi güven verici tavırları yok bu da bir gerçek.

İtici tavırlarıni ayrı bir tarafa koyarsak bence fazla gomuyoruz belli maça ciktiginda zorunlu satın alma zorunluluğu felan olmasaydı bence çok daha fazla forma şansı bulurdu yaşı daha 25.Sans verilebilir diye halen dusunuyorum tabi güven verici tavırları yok bu da bir gerçek.
Her maçını izledim bu sezon neredeyse ya maç hızını,cevikligini çok kaybetmiş.Fiziksel gücü ve tekniği duruyor sadece ama yine 10 kişinin arasına dalıyor mümkün değil kanat olması 2.forvet olabilir en fazla kaleye yakın olması lazim

He artı olarak şunu da soyleyeyim ben zanioloyu çok çok beğenirim eski mesajlarimda da vardır bunlar.Ben roma zamanından beri büyük bir zaniolo hayraniyim, avustralyadayken zaniolo haberi çıkınca işi bırakıp eve donmuslugum bile var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt