Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetimden ya da teknik ekipten hiçbir röportaj yok, transfer görüşmeleri ile kim ilgileniyor,plan program ne biraz taraftara bilgilendirme yapılması lazım, ölü taklidi yapıyorlar

Lansman'da Durun Özbek, Tera Holding YK başkanı Emre Tezmen'den bir sponsorluk yada projelere ekstra katkı yapma sözü de aldı. Yakın zamanda başkan kontenjanında Genel Kurul üyesi de yapılacak belli ki. Kim bu pek tanımıyorum. Tera son zamandalar sosyal medyada karşıma çıkar oldu. Bu Emre Tezmen kim bilmiyorum ama Sportif AŞ'de herhangi X görevde yer alırsa şaşırmam. Dursun Özbek ile baya yakınlar gibi samimi şekilde sarıldılar sıkı sıkı. :asd:

Oyun yüklü değil maalesef. 26 çöpüne çok fazla dayanamıyorum. 🫂
HJwAV85WEAE5bNX.jpg

Lansman'da Durun Özbek, Tera Holding YK başkanı Emre Tezmen'den bir sponsorluk yada projelere ekstra katkı yapma sözü de aldı. Yakın zamanda başkan kontenjanında Genel Kurul üyesi de yapılacak belli ki. Kim bu pek tanımıyorum. Tera son zamandalar sosyal medyada karşıma çıkar oldu. Bu Emre Tezmen kim bilmiyorum ama Sportif AŞ'de herhangi X görevde yer alırsa şaşırmam. Dursun Özbek ile baya yakınlar gibi samimi şekilde sarıldılar sıkı sıkı. :asd:
Borsada son dönem büyük spekülatif işler çeviriyorlar; ölü piyasada olmadık hisseleri, fonları 10 a 30 a 100 e katlamalar filan.

Borsada son dönem büyük spekülatif işler çeviriyorlar; ölü piyasada olmadık hisseleri, fonları 10 a 30 a 100 e katlamalar filan.
Bilmiyorum ama başkanla çok samimi geldi bana. Hatta şu an GK üyesi değil kendisi ama ilk fırsatta başkan kontenjanından üye olacak gibi. Zira başkan GK üyesi olması yönetimlerde görev almalı gibi konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt