- 11 Aralık 2009
- 18.426
- 11.197
- 1.998
Holse yahut Van Drongelen de olur.kutucu muadilmanji takasi yararlı bi alisveris olur gibi heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Holse yahut Van Drongelen de olur.kutucu muadilmanji takasi yararlı bi alisveris olur gibi heis
pişmesini bekliozNiye odemiyoruz
Hazır ne demek abi
Oyun yüklü değil maalesef. 26 çöpüne çok fazla dayanamıyorum.fm profilini atsana bi

emre bari az once su icti
Oyun yüklü değil maalesef. 26 çöpüne çok fazla dayanamıyorum.![]()
Borsada son dönem büyük spekülatif işler çeviriyorlar; ölü piyasada olmadık hisseleri, fonları 10 a 30 a 100 e katlamalar filan.Lansman'da Durun Özbek, Tera Holding YK başkanı Emre Tezmen'den bir sponsorluk yada projelere ekstra katkı yapma sözü de aldı. Yakın zamanda başkan kontenjanında Genel Kurul üyesi de yapılacak belli ki. Kim bu pek tanımıyorum. Tera son zamandalar sosyal medyada karşıma çıkar oldu. Bu Emre Tezmen kim bilmiyorum ama Sportif AŞ'de herhangi X görevde yer alırsa şaşırmam. Dursun Özbek ile baya yakınlar gibi samimi şekilde sarıldılar sıkı sıkı.![]()
Uzun taç hiç yok , çöp maalesef
Bilmiyorum ama başkanla çok samimi geldi bana. Hatta şu an GK üyesi değil kendisi ama ilk fırsatta başkan kontenjanından üye olacak gibi. Zira başkan GK üyesi olması yönetimlerde görev almalı gibi konuştu.Borsada son dönem büyük spekülatif işler çeviriyorlar; ölü piyasada olmadık hisseleri, fonları 10 a 30 a 100 e katlamalar filan.
emre bari az once su icti
listemdeki greenwood beraat etmiş