Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
150m doueSingo 40 m €
Barış 40 m €
Sara 35 m €
Sallai 20 m €
Davinson 20 m €
Torreira 5 m €
160 milyon eder. Kulüp de kasasından 100 koysa 260 milyona dehşet-ül wahşet bir takım kurulabilir.
Adamların Galatasaray umrunda değil.Bunu hala göremeyen taraftar var.Bunlar sözde Galatasaraylı.sırf kendilerini tatmin etmek için reklam yapmak için başkan yönetici oluyor.Bunların alayı böyle.tek tük adam çıkıyor.Erden timur gibi onunda başını yiyorlar.Ondan sonra kalkıp burada bana dursunu savunuyor iş bilmez kör taraftar.4 yıldır her yaz yönetim içinde anlaşmazlık haberleri bıktırdı usandırdı YETER ARTIK dedirtir hale geldi
Kendi yönetimine çeki düzen veremeyen heriften lig boyunca hakkımızı aramasını bekleyerek ne kadar boş beklentiye girdiğimizi de ayrıca gösteriyor
zaten dehşet bir takımımız var, hepsini gönderip yeniden takım kurmak neden?Singo 40 m €
Barış 40 m €
Sara 35 m €
Sallai 20 m €
Davinson 20 m €
Torreira 5 m €
160 milyon eder. Kulüp de kasasından 100 koysa 260 milyona dehşet-ül wahşet bir takım kurulabilir.
Evet dosta korku düşmana güven veren bir kadromuz var. O açıdan dehşet olabilir. Takımda doymuş, istikrarsız, mentali düşük çok oyuncu var. Onların yerine taze kan gerekiyor. Davinson denen saatli bomba takımda kalmaya devam mı etsin mesela? Şut çekemeyen tek yaptığı şey duran top kullanmak olan onları da artık eskisi gibi etkili kullanamayan Sara takımda kalmaya devam mı etsin? Futbol zekası tekniği ve bitiriciliği düşük Barış takımda kalmaya devam edip saç baş yoldurmaya devam mı etsin?zaten dehşet bir takımımız var, hepsini gönderip yeniden takım kurmak neden?
takımı yeniden kurmak değil, takımı güçlendirmek gerekiyor.
madem oyle saatli bomba davinsonu 20'ye, sut cekemeyen sara'yi 35'e, zekasiz barisi 40'a nasil satacaksin? bunlarin fiyati buysa bunlardan cok daha iyisini ayni paraya nasil alacaksin?Evet dosta korku düşmana güven veren bir kadromuz var. O açıdan dehşet olabilir. Takımda doymuş, istikrarsız, mentali düşük çok oyuncu var. Onların yerine taze kan gerekiyor. Davinson denen saatli bomba takımda kalmaya devam mı etsin mesela? Şut çekemeyen tek yaptığı şey duran top kullanmak olan onları da artık eskisi gibi etkili kullanamayan Sara takımda kalmaya devam mı etsin? Futbol zekası tekniği ve bitiriciliği düşük Barış takımda kalmaya devam edip saç baş yoldurmaya devam mı etsin?
200 milyon isterler herhalde unutalım bence ArifcimFantezinin dibine vurdum. Bu iki veledi istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 326292
Ekli dosyayı görüntüle 326293
Osur osur ipe diz. Ya bu kelin nasıl bir dünyası var
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Bizden daha manyakça (futbol zekası düşük ve müsrif) yönetilen kulüpler var dostum. O açıdan müsterih ol. Ben sadece çıkan haberlere göre konuşuyorum o haberler doğru olursa şayet diyorum belki Sara'ya 25 milyon veren bile yoktur. Bu saydığım oyuncular elbette ki çöp değiller ancak bizim level atlamamız gerekiyor. Ne zamana kadar Davinson - Apo ikilisiyle oynayacağız? Ne zamana kadar Barış bizi çıldırtmaya devam edecek? Şampiyon oluyoruz diye susuyoruz performanslarına ama bu sene olamazsak kredileri tamamen biter yani.madem oyle saatli bomba davinsonu 20'ye, sut cekemeyen sara'yi 35'e, zekasiz barisi 40'a nasil satacaksin? bunlarin fiyati buysa bunlardan cok daha iyisini ayni paraya nasil alacaksin?
2 mac daha oyna kocum