Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo 40 m €
Barış 40 m €
Sara 35 m €
Sallai 20 m €
Davinson 20 m €
Torreira 5 m €

160 milyon eder. Kulüp de kasasından 100 koysa 260 milyona dehşet-ül wahşet bir takım kurulabilir.

4 yıldır her yaz yönetim içinde anlaşmazlık haberleri bıktırdı usandırdı YETER ARTIK dedirtir hale geldi

Kendi yönetimine çeki düzen veremeyen heriften lig boyunca hakkımızı aramasını bekleyerek ne kadar boş beklentiye girdiğimizi de ayrıca gösteriyor
Adamların Galatasaray umrunda değil.Bunu hala göremeyen taraftar var.Bunlar sözde Galatasaraylı.sırf kendilerini tatmin etmek için reklam yapmak için başkan yönetici oluyor.Bunların alayı böyle.tek tük adam çıkıyor.Erden timur gibi onunda başını yiyorlar.Ondan sonra kalkıp burada bana dursunu savunuyor iş bilmez kör taraftar.

Dursunun problemleri cozme sekli problemleri gormezden gelmek. Gormuyorsam yoktur ekolunden geliyor.

Singo 40 m €
Barış 40 m €
Sara 35 m €
Sallai 20 m €
Davinson 20 m €
Torreira 5 m €

160 milyon eder. Kulüp de kasasından 100 koysa 260 milyona dehşet-ül wahşet bir takım kurulabilir.
zaten dehşet bir takımımız var, hepsini gönderip yeniden takım kurmak neden?
takımı yeniden kurmak değil, takımı güçlendirmek gerekiyor.

zaten dehşet bir takımımız var, hepsini gönderip yeniden takım kurmak neden?
takımı yeniden kurmak değil, takımı güçlendirmek gerekiyor.
Evet dosta korku düşmana güven veren bir kadromuz var. O açıdan dehşet olabilir. Takımda doymuş, istikrarsız, mentali düşük çok oyuncu var. Onların yerine taze kan gerekiyor. Davinson denen saatli bomba takımda kalmaya devam mı etsin mesela? Şut çekemeyen tek yaptığı şey duran top kullanmak olan onları da artık eskisi gibi etkili kullanamayan Sara takımda kalmaya devam mı etsin? Futbol zekası tekniği ve bitiriciliği düşük Barış takımda kalmaya devam edip saç baş yoldurmaya devam mı etsin?

Evet dosta korku düşmana güven veren bir kadromuz var. O açıdan dehşet olabilir. Takımda doymuş, istikrarsız, mentali düşük çok oyuncu var. Onların yerine taze kan gerekiyor. Davinson denen saatli bomba takımda kalmaya devam mı etsin mesela? Şut çekemeyen tek yaptığı şey duran top kullanmak olan onları da artık eskisi gibi etkili kullanamayan Sara takımda kalmaya devam mı etsin? Futbol zekası tekniği ve bitiriciliği düşük Barış takımda kalmaya devam edip saç baş yoldurmaya devam mı etsin?
madem oyle saatli bomba davinsonu 20'ye, sut cekemeyen sara'yi 35'e, zekasiz barisi 40'a nasil satacaksin? bunlarin fiyati buysa bunlardan cok daha iyisini ayni paraya nasil alacaksin?

Yine bos haberler yapiyor bizim muhabirler

Futbol piyasasinda hasta Galatasarayli babasi cok istiyor gibi durumlar kalmadi artik onlar eski de kaldi

Madem can’in babasi fanatik Galatasarayliymis ogluna sahip ciksaymis bize attigi gol den sonra ilk isi taraftarimizin oldugu bölüme kosmak oldu sus isareti yapmak icin

Bir diger sözde Galatasarayli calhanoglu her yaz fener’le anlasiyor mesela

Bu tarz konularin pek önemi kalmadi mevcut piyasa da

madem oyle saatli bomba davinsonu 20'ye, sut cekemeyen sara'yi 35'e, zekasiz barisi 40'a nasil satacaksin? bunlarin fiyati buysa bunlardan cok daha iyisini ayni paraya nasil alacaksin?
Bizden daha manyakça (futbol zekası düşük ve müsrif) yönetilen kulüpler var dostum. O açıdan müsterih ol. Ben sadece çıkan haberlere göre konuşuyorum o haberler doğru olursa şayet diyorum belki Sara'ya 25 milyon veren bile yoktur. Bu saydığım oyuncular elbette ki çöp değiller ancak bizim level atlamamız gerekiyor. Ne zamana kadar Davinson - Apo ikilisiyle oynayacağız? Ne zamana kadar Barış bizi çıldırtmaya devam edecek? Şampiyon oluyoruz diye susuyoruz performanslarına ama bu sene olamazsak kredileri tamamen biter yani.

Amerika’da kebapçısına ararat ismini koyup, “sen ermeni misin de dükkanına ararat ismini koyuyorsun?” diyen ermeniye yalakalık olsun diye “we are not turkish ı am kurdish” diyen, cevap olarak ermeniden “kürtsen niye ararat ismini koyuyorsun o evladı” cevabını alan ve yalakalığına karşılık bulamayıp anasına küfür yediğiyle kalan lavuk gibi nöbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt