Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham Tonaliyi istiyormus. Newcastle +100 Milyon istiyormus. Onu alirlarsa Sarr icin teklif yapalim.

Tottenham kimde 100+ milyon € para verecekmis bir transfere? Bildigin orta sinif takim. Tonali Newcastle'da kalsa daha iyi olur sportif acidan.

Git Romano ve Ornsteina sor. Onlar habere girdi

Sana mi soyluyorum da tavir yapiyorsun yav.

Ortaya Tottenham hakkinda dusuncemi yazdim, bildigin orta sinif takim iste Newcastle daha iyi bir ekip zaten suan. Son yillarda kume dusmekten zar zor kurtulan takima gitmeden once oyuncu olsam 3x dusunurum teklifi. Sonunda yine gitmezdim hele Newcastle, Aston Villa gibi ekipler dururken 😅

İyide hocam futbolcu anlaşmadan kullandıkları opsiyon geçerli oluyormu?
Geçen sene opsiyonlu gittiği zaman bir anlaşma yapmış oluyor. Burada sorun o zaman Zaniolo giderken transferin son anlarıydı sanırım o yüzden zaman kaybetmeden maaşında indirim yapmış ve gelecek sezon opsiyonu kullanırsak maaşını tekrar yükseltiriz diye sözlü anlaşmışlar sanırım. Udinese şimdi verdiği sözü boş verip direk geçen seneki anlaşmaya göre maaşı da yapmış.

şu kolpa sonrası valla ali naciye yasak gelmeli bence boşuna etkileşim verilip para kazandırılıyor

Bunun yonetimler ile ne alakasi var onu cozemedim? Yurt disinda gordugumuz bazi liglerde bu kanunen mecbur kiliniyor, yani tum kulupler oyuncu ile sozlesme imzalarken bir serbest kalma maddesi belirlemek zorunda. Turkiye'de boyle bir spor kanunu yok.
şöyle alakası var, managerine diyeceksin ki serbest maddesi koydur. seneye onu alabiliriz.

rakibe gelen oyuncuya nasıl serbest kalma maddesini biz koyduracağız onu anlamadım ben
şöyle ki adam türkiyeye gelecek örnek oulai. 5m euro geliyor.
bu oyuncuların menejerlik ağına diyeceksin ki serbest maddesi kalmadan imzalamayın.
Bunu neden yapsınlar? çünkü türkiyeye gelen bütün oyuncular bize gelmek ister, menejerler bize oyuncu getirmek ister
Olay burada menejerlerle ilişki kurmak

@Ali Gece

Birde pratikte bu nasil olacak ki? Turkiye'ye her gelen oyuncunun menajeri ile iletisime mi gecmeli bizim yonetim? Her sezon 100+'den fazla transfer oluyor, bizimkiler kendi transferlerini yetistiriyor da birde elalemin transferleriyle mi ilgilenecek?

Bruno Fernandes 1996-2000 arasında Hagi'nin yaptığı etkiyi yapar, en az 4 sene daha lige ambargo koyarız ama son sene gösterdiği performanstan sonra Türkiye'ye gelmesi hayal.
Boşa hayal satmasınlar, kandırmasınlar Galalatasaraylıları

@Ali Gece

Birde pratikte bu nasil olacak ki? Turkiye'ye her gelen oyuncunun menajeri ile iletisime mi gecmeli bizim yonetim? Her sezon 100+'den fazla transfer oluyor, bizimkiler kendi transferlerini yetistiriyor da birde elalemin transferleriyle mi ilgilenecek?
bence zaten türkiyeye gelen her oyuncu her kulube teklif ediliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt