Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.981
- 21.050
- 2.233
United 25 milyonu size verelim bizi bir daha rahatsız etmeyin der
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Git Romano ve Ornsteina sor. Onlar habere girdi
![]()
Tottenham in positive Sandro Tonali talks with Newcastle midfielder’s camp
There has been no contact so far with Newcastle but, if an agreement looks possible with the player, this is expected to follow.www.nytimes.com
Geçen sene opsiyonlu gittiği zaman bir anlaşma yapmış oluyor. Burada sorun o zaman Zaniolo giderken transferin son anlarıydı sanırım o yüzden zaman kaybetmeden maaşında indirim yapmış ve gelecek sezon opsiyonu kullanırsak maaşını tekrar yükseltiriz diye sözlü anlaşmışlar sanırım. Udinese şimdi verdiği sözü boş verip direk geçen seneki anlaşmaya göre maaşı da yapmış.İyide hocam futbolcu anlaşmadan kullandıkları opsiyon geçerli oluyormu?
Hangi Sangare'den bahsediyorsun sen? Mamadou Sangare çok iyi orta saha.Şu Sangare kağnı ve kazmasının adını yazıp durmayın gözünüzü seveyim.
Getirip bela edeceksiniz takımın başına.
şöyle alakası var, managerine diyeceksin ki serbest maddesi koydur. seneye onu alabiliriz.Bunun yonetimler ile ne alakasi var onu cozemedim? Yurt disinda gordugumuz bazi liglerde bu kanunen mecbur kiliniyor, yani tum kulupler oyuncu ile sozlesme imzalarken bir serbest kalma maddesi belirlemek zorunda. Turkiye'de boyle bir spor kanunu yok.
Elin adamindan bunun haberi olmayacak mi, kabul etmeyince ne olacak? Nerden geliyor bunlar aklina yavşöyle alakası var, managerine diyeceksin ki serbest maddesi koydur. seneye onu alabiliriz.

şöyle ki adam türkiyeye gelecek örnek oulai. 5m euro geliyor.rakibe gelen oyuncuya nasıl serbest kalma maddesini biz koyduracağız onu anlamadım ben
bence zaten türkiyeye gelen her oyuncu her kulube teklif ediliyor@Ali Gece
Birde pratikte bu nasil olacak ki? Turkiye'ye her gelen oyuncunun menajeri ile iletisime mi gecmeli bizim yonetim? Her sezon 100+'den fazla transfer oluyor, bizimkiler kendi transferlerini yetistiriyor da birde elalemin transferleriyle mi ilgilenecek?