Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde de bi gariplik var, gerek bilet fiyatları olsun, gerek store ürünleri olsun bu taraftar elinden ne geliyorsa yapıyor bu takım başarılı olsun, iyi olsun diye.
Ben kazandığım 10 kuruşun 3 kuruşunu GS'ye yatırıyorum veya GS için harcıyorum diyelim herhalde son 5 senedir.
Ben büyük oyuncular, şampiyonluklar, kupalar, avrupada başarılar görmek istiyorum.
Yönetimin -bana göre tabii- çoktan Bernardo'yu vs birilerini getirmiş olması gerekirdi.
Yönetim hem taraftarı sağıyor, taraftar da hala bi yandan oyuncu satışı takım para kazansın falan düşünüyor.
Madem takım oyuncu satıp para kazanmayı hedefliyorsa zkerler biz niye her ürünü mal gibi alıyoruz bu ekonomide,
Biz Osibox'ları onları bunları niye alıyoruz abicim bir tane daha Osimhen gelmese bile siz elit, büyük oyuncuları getirin diye alıyoruz.

Kulübün gelir rekoru kırdığı dönemde konuştuğumuz şeye bak... Dürüstçe söylüyorum ki gelecekse de Manzambi gibi genç oyuncu izlemek istiyorum. Bernardo Silva gibi elit isimler izlemek istiyorum.

Zaten Uğurcan-Apokerim-Eren-Barış-Yunus gibi iyi yerlilerimiz var. Buraya 1 bilemedin 2 tane daha iyi yerli takviyesi yapıp kalanları elit yabancılarla doldursak zaten yine ortalığı öttürürüz bu sene -bence-

Takımda Upgrade edilmesi gereken 2 mevki var zaten, 6 ve 10 numara.

Son düzenleme:
Henuz Haziranin sonuna gelmedik ve Hoffenheim 5. Transferini acikladi. Bayern'de yakinda 2 oyuncu aciklayacak ve zaten fazla transfer yapmayi düsünmüyordu.

Keske bizde antrenmana baslamadan bari 1 ilk 11 icin ve 1 rotasyon icin oyuncu aciklamayi becerebilsek.

Aklima gelen bir sey, su arazi/proje isleri icin yetki kurulu toplanacakti. Ne zamandi o yav?

Baskan/yonetimin kafa orada olabilir mi dedim bir an. Hani o isi halletmeden kafayi transfer islerine yormuyorlar falan?

Bu beceriksizler ellerinde kadehler o kutlama senin bu kutlama benim gezerken lig başlayacak sonra da Galatasaray da transfer bitmez mavallarını dinleyeceğiz. Ligin başlamasına 3-5 gün kala panik transferleri yapıp Galatasaray'ın parasını çöpe atacaklar. 4 gün sonra transfer sezonu başlıyor. Daha bir kişiyle bile adam akıllı masaya oturup görüşme yaptıklarına inanmıyorum. Papaz her zaman pilav yemez Dursun efendi.

Valla beklentiyi o kadar düşürdüm ki. Çorumun yaptığı Batshuayi transferini biz yapsak havalara uçardım. O derece sıfırladim.

Aklima gelen bir sey, su arazi/proje isleri icin yetki kurulu toplanacakti. Ne zamandi o yav?

Baskan/yonetimin kafa orada olabilir mi dedim bir an. Hani o isi halletmeden kafayi transfer islerine yormuyorlar falan?
Öyle haberler vardı. Orada şu bu transfer için şu kadar harcama yapıcam diye onay alacak sonra yapacak diye de. Gs muhabirleri olunca çok ciddiye almamıştım :)

Bizde de bi gariplik var, gerek bilet fiyatları olsun, gerek store ürünleri olsun bu taraftar elinden ne geliyorsa yapıyor bu takım başarılı olsun, iyi olsun diye.
Ben kazandığım 10 kuruşun 3 kuruşunu GS'ye yatırıyorum veya GS için harcıyorum diyelim herhalde son 5 senedir.
Ben büyük oyuncular, şampiyonluklar, kupalar, avrupada başarılar görmek istiyorum.
Yönetimin -bana göre tabii- çoktan Bernardo'yu vs birilerini getirmiş olması gerekirdi.
Yönetim hem taraftarı sağıyor, taraftar da hala bi yandan oyuncu satışı takım para kazansın falan düşünüyor.
Madem takım oyuncu satıp para kazanmayı hedefliyorsa zkerler biz niye her ürünü mal gibi alıyoruz bu ekonomide,
Biz Osibox'ları onları bunları niye alıyoruz abicim bir tane daha Osimhen gelmese bile siz elit, büyük oyuncuları getirin diye alıyoruz.

Kulübün gelir rekoru kırdığı dönemde konuştuğumuz şeye bak... Dürüstçe söylüyorum ki gelecekse de Manzambi gibi genç oyuncu izlemek istiyorum. Bernardo Silva gibi elit isimler izlemek istiyorum.

Zaten Uğurcan-Apokerim-Eren-Barış-Yunus gibi iyi yerlilerimiz var. Buraya 1 bilemedin 2 tane daha iyi yerli takviyesi yapıp kalanları elit yabancılarla doldursak zaten yine ortalığı öttürürüz bu sene -bence-

Takımda Upgrade edilmesi gereken 2 mevki var zaten, 6 ve 10 numara.

manzambiyi final maçında ve milli takımda hiç beğenmedim yav

çok abartılıyor olabilir mi

en büyük transfer hedefimiz 30 yaşını geçmiş topçularımıza zam yapmak ve efsane emekli icardi'nin peşinde koşmak. sonra harcama, maaş limitleri yeterse birilerini alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt