Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapmayı düşünmüyor galıba yönetim ve hocamız ligi bu takım götürür modunda ilerliyor süreç
İcardi devam ederse transfer gibi gösterecekler onu da
Yabancı kuralı da bahaneleri olacak
Bu takıma 10 numara yedek stoper 6 numara bir kanat birde genç forvet ihtiyacı var
Seneye rakipler güçlenip biz yerimizde sayarsak şampiyonluk hayal olur

öyle herhangi bir takıma gol atan her oyuncu süper oyuncu sayılacaksa bu dkda işimiz var bu arada.tjkli oh falan da attı o da süper ötesi oyuncu o zaman her takım gol atıyo zaten gayet normal hacıosmanın takımı haricinde

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-06-18 104718.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-18 104718.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 10
Eğer İcardi kalırsa samimi söylüyorum yabancı oyuncu transferi yapmadan sadece yerli takviyesi ile kapatabilir bizim yönetim

Sabah akşam da TFF suçlaması yaparak kendilerine gelecek tepkiyi oraya yansıtmaya çalışacaklar akıllarınca

Zaten min 5 oyuncu alabilmesin genc . Küçümseyen kimse Senin genc dedigin senin kafandaki seviyede degil sana da kendini ispatlamak zorunda degil

bu gidişle işin sonunda Oulai kovalayacağız, Ts başka enayi de bulamadı, biz de Thuram'ı falan kaçıracağız

Eğer İcardi kalırsa samimi söylüyorum yabancı oyuncu transferi yapmadan sadece yerli takviyesi ile kapatabilir bizim yönetim

Sabah akşam da TFF suçlaması yaparak kendilerine gelecek tepkiyi oraya yansıtmaya çalışacaklar akıllarınca
Gidecek hiç oyuncu olmayacak mı??? 2 tane yabancı menşeili sağ bek inanılmaz lüks öncelikle.

İstatistiklere bakınca evet oyuncular hakkında fikir sahibi olabiliriz ama günün sonunda hiçbir şey de ifade etmeyebilir

O istatistikler hangi maçlarda hangi rakiplere karşı sağlandı mesela bunu biliyor muyuz ?

Sara’nın iç saha Juve maçındaki istatistik ile Danimarka’nın iki zikko tanımının maçı arasındaki istatistik aynı

Aa sen bu başarılı pasları Şl’de atmışsın o zaman ekstra sayıyoruz demiyor kimse

Folcarelli mis yav guler misin aglar misin

Kendini kandirirsin anca ya da hic izlemedin oyuncuyu.
izledim, ön libero desen ön libero değil, sırtı dönük oynayamıyor, 1 sezonluk Villareal'de iyi oyunu var geçmişi yok, Marsilya serbest bıraktı, Senegal'de 8 numara oynatıyorlar, bizde 8 olacak kalitesi de yok, sol ayaklı olması dışında ön plana çıktığı hiçbir özelliği yok üstüne 40m bonservis 6-7m de maaş istiyor yazık günah

izledim, ön libero desen ön libero değil, sırtı dönük oynayamıyor, 1 sezonluk Villareal'de iyi oyunu var geçmişi yok, Marsilya serbest bıraktı, Senegal'de 8 numara oynatıyorlar, bizde 8 olacak kalitesi de yok, sol ayaklı olması dışında ön plana çıktığı hiçbir özelliği yok üstüne 40m bonservis 6-7m de maaş istiyor yazık günah
Epey bos bir analiz olmus, hic izlemedigin o kadar belli ki sen Thuram ya da Camavinga yazmaya devam et yonetim onlari getirecek emin ol.

Getiremezse yonetim istifa hashtagi acarsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt