Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.293
- 14.942
- 2.828
manzambiyi final maçında ve milli takımda hiç beğenmedim yav
çok abartılıyor olabilir mi
Örnek olarak verdim bugün kötü oynayabilir ama 5 tane Nhaga eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
manzambiyi final maçında ve milli takımda hiç beğenmedim yav
çok abartılıyor olabilir mi
Yok mu kendini kanıtlamış min 30m euro oyuncu.
Gidecek hiç oyuncu olmayacak mı??? 2 tane yabancı menşeili sağ bek inanılmaz lüks öncelikle.Eğer İcardi kalırsa samimi söylüyorum yabancı oyuncu transferi yapmadan sadece yerli takviyesi ile kapatabilir bizim yönetim
Sabah akşam da TFF suçlaması yaparak kendilerine gelecek tepkiyi oraya yansıtmaya çalışacaklar akıllarınca
Lillian Thuram ı zor ikna edersin yahu.Thuram'ı ikna edemeyen yönetim istifa etsin
Folcarelli>Pape GueyeThuram Turkiye'ye gelmek istemiyor bosuna Thuram diyip durmayin.
Pape Gueye ondan iyi oyuncu hem gecen donem buraya gelmek de istiyordu.
Kendini kandirirsin anca ya da hic izlemedin oyuncuyu.Folcarelli>Pape Gueye
izledim, ön libero desen ön libero değil, sırtı dönük oynayamıyor, 1 sezonluk Villareal'de iyi oyunu var geçmişi yok, Marsilya serbest bıraktı, Senegal'de 8 numara oynatıyorlar, bizde 8 olacak kalitesi de yok, sol ayaklı olması dışında ön plana çıktığı hiçbir özelliği yok üstüne 40m bonservis 6-7m de maaş istiyor yazık günahKendini kandirirsin anca ya da hic izlemedin oyuncuyu.
Epey bos bir analiz olmus, hic izlemedigin o kadar belli ki sen Thuram ya da Camavinga yazmaya devam et yonetim onlari getirecek emin ol.izledim, ön libero desen ön libero değil, sırtı dönük oynayamıyor, 1 sezonluk Villareal'de iyi oyunu var geçmişi yok, Marsilya serbest bıraktı, Senegal'de 8 numara oynatıyorlar, bizde 8 olacak kalitesi de yok, sol ayaklı olması dışında ön plana çıktığı hiçbir özelliği yok üstüne 40m bonservis 6-7m de maaş istiyor yazık günah