Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
Lemina'nin kalmamasi gerekiyor keza Icardi de oyle. (Torreira kaliyor cunku).
Yoksa zaten kimseyi alamayiz.
Biz Leminadan iyi bir stoper bulamayiz keske Davinsonu 20ye falan satip Leminayi full stoper yapsak
Lemina'nin kalmamasi gerekiyor keza Icardi de oyle. (Torreira kaliyor cunku).
Yoksa zaten kimseyi alamayiz.
Aynen katılıyorum sana Sevgili Nedim. Çok büyük talihsizlik katılamamaları.Ama şunu unutma bilen biliyor kendilerini.Dünya kupasına gidememeleri büyük darbe oldu ya. Osi şov yapardı
Oyun kontrolü yok , çok savruk bir oyuncu, Özellikle rakip karşılama pozisyon alımlarında konsantrasyon problemi yaşadığı için sık ve dengesiz faul yapıyor, hele ki İspanya ligi gibi yumuşak bir ligde fiziğinin güçlü gözükmesi çok normal, Uzun pasları gerçekten iyi fakat direkt pas değil daha çok kanatlara ve beklere, bizim hücum setlerimizde kenarlara topu yayma işini Uğurcan yapıyor bu yüzden atak kırılımlarında bu özelliği pek işimize yaramaz, ayrıca uzun pasa çıkarken bunu hızlı yapmıyor yani oyunun akıcılığını hızlandırmıyor (ör:Hakan gibi,Ruben Neves,Fabian Ruiz..ya da daha basit futbolcu örneği vereyim Selçuk İnan )Pape Gueye'de oyun kontrolu var, dikine oynama var, hat kiran paslari cok iyi, diyagonal uzun paslar atma becerisi var, geriden oyun kurma var, fizikli mi fizikli.
Marsilya serbest birakmismis? Oyle bir mantik mi olur yav. Marsilya serbest biraktiysa cop yani bu anlayis ile futbolcu falan onermeyin ciddiyim.
Adam zaten Villarreal'de kendini buldu 2 senedir LaLiga'nin en iyi orta saha oyunculari arasinda yer aliyor. Afrika'nin en iyi orta saha oyuncusu deniliyor Afrikalilar tarafindan.
Bazi oyuncular gec acilir, herkes 22 yasinda top seviyeye ulasamaz bu da bu orneklerden birisi, kendisi 25 yasindan sonra acildi ve suan neredeyse yapamayacagi bir is yok. Bizim orta sahada suan boyle bir oyuncu da yok.
Gidip hayali oyuncularin pesinden kosmaktansa en azindan buraya gelmeye sicak bakan ve suan kariyerinin zirvesinde olan birini getirmekten daha mantikli birsey yok.
Pahali mi pahali ama kim pahali degil zaten? Zaten diger yazdiklariniz bundan ucuz degil onlarin Turkiye'ye karsi sicak bakmayan kaprizlerini de cekmeye gerek yok.
Agustos'ta lig baslayinca ben gorecegim o zaman kimleri aliyormusuk. Umarim alinabilecek iyi oyuncular kalir Agustos ayi geldiginde.
Bazılarının istemedikleri bazılarının tam ihtiyacı olabilirOsimhen i öyle istemedikleri adama karşılık mı vereceğim
Hocam sen de yapmaBiz Leminadan iyi bir stoper bulamayiz keske Davinsonu 20ye falan satip Leminayi full stoper yapsak
Sakatlık ve devam sorunu olmasa Lemina'dan iyi 8 de bulamayız F/P olarak.Lakin işte süreklilik meselesi tek can yakan tarafı. Yerine konuşulanlar en düşük bonservis 30-40 tan başlıyor .Maaşını söylemiyoruz bile.Biz Leminadan iyi bir stoper bulamayiz keske Davinsonu 20ye falan satip Leminayi full stoper yapsak
İnşallah satılmaz ama başkan 100 m üstü parayı görürse kendini tutamaz bırakır gibi duruyorAynen katılıyorum sana Sevgili Nedim. Çok büyük talihsizlik katılamamaları.Ama şunu unutma bilen biliyor kendilerini.
Müge Anlı izliyorum dükkandaorçun yeter be kardeşim ya allah allah
Kaotik bi olay var mı ben de izleyeyimMüge Anlı izliyorum dükkanda
AglarimFolcarelli mis yav guler misin aglar misin
yok ya nerde o eski olaylar yakında Dursun Özbek içimdeki futbolu katletti diye çıkıcam yayınaKaotik bi olay var mı ben de izleyeyim
Nico Paz ı R.Madrid istiyor kiBazılarının istemedikleri bazılarının tam ihtiyacı olabilir
Bakınız como'daki Nico Paz
Gueye'yi begenmiyorlar sanirisin Real Madrid'e oyuncu ariyoruz cumleten.gueye falan hayal, lemina ve torreira ile sezona başlayacak bizim çapsızlar. ortasaha transferi beklemiyorum, hatta doğru düzgün transfer b,le beklemiyorum
Yok, Sanchez'in stoperligi Lemina'dan kat kat daha iyi.Biz Leminadan iyi bir stoper bulamayiz keske Davinsonu 20ye falan satip Leminayi full stoper yapsak
Aga seninle ayni oyunu takip etmedigimiz o kadar belli ki.Oyun kontrolü yok , çok savruk bir oyuncu, Özellikle rakip karşılama pozisyon alımlarında konsantrasyon problemi yaşadığı için sık ve dengesiz faul yapıyor, hele ki İspanya ligi gibi yumuşak bir ligde fiziğinin güçlü gözükmesi çok normal, Uzun pasları gerçekten iyi fakat direkt pas değil daha çok kanatlara ve beklere, bizim hücum setlerimizde kenarlara topu yayma işini Uğurcan yapıyor bu yüzden atak kırılımlarında bu özelliği pek işimize yaramaz, ayrıca uzun pasa çıkarken bunu hızlı yapmıyor yani oyunun akıcılığını hızlandırmıyor (ör:Hakan gibi,Ruben Neves,Fabian Ruiz..ya da daha basit futbolcu örneği vereyim )
Dikine oynama oyunu milli takımda daha fazla ama orda 6 no oynamıyor, bu yüzden özgür oynayabiliyor, bizim oyunumuzda bu koşuları yapacak ne alanı olur ,ayrıca kısa mesafe paslarında yani oyun kurmaya yakın pozisyonlarda başarısız, he dersen ki görevi o değil kesicilik, öyle iyi bir kesici ön libero da değil Singo'yu ön liberoda oynatmak gibi bir şey zamanlama hataları çok benzer
keşke rus alsalardı. hocam hiç rusun tadına bakmadıFb aykutu acikliO birazdan .d Okan hocamin yeni yemegi
Bence 175 civarı minimum.Yoksa bu sezon asla satlmaz.Ki takımımdan ayrılmak istemiyorum diyen bir figürle karşı karşıyayken.Mesele o değilde oshimen'i iyi bir 10 numara ve kanatlarla izlemek nasıl olurdu bende onun hayalini kuruyorum kafamda.Bu sezon neredeyse hiç top aktaramadık.Olise bizde olsa meselaİnşallah satılmaz ama başkan 100 m üstü parayı görürse kendini tutamaz bırakır gibi duruyor
))))) Hayaller hayaller.Istemese bile sanki burada ne isi var? Gelecek mi? Yogg.Nico Paz ı R.Madrid istiyor ki