Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pape Gueye'de oyun kontrolu var, dikine oynama var, hat kiran paslari cok iyi, diyagonal uzun paslar atma becerisi var, geriden oyun kurma var, fizikli mi fizikli.

Marsilya serbest birakmismis? Oyle bir mantik mi olur yav. Marsilya serbest biraktiysa cop yani bu anlayis ile futbolcu falan onermeyin ciddiyim.

Adam zaten Villarreal'de kendini buldu 2 senedir LaLiga'nin en iyi orta saha oyunculari arasinda yer aliyor. Afrika'nin en iyi orta saha oyuncusu deniliyor Afrikalilar tarafindan.

Bazi oyuncular gec acilir, herkes 22 yasinda top seviyeye ulasamaz bu da bu orneklerden birisi, kendisi 25 yasindan sonra acildi ve suan neredeyse yapamayacagi bir is yok. Bizim orta sahada suan boyle bir oyuncu da yok.

Gidip hayali oyuncularin pesinden kosmaktansa en azindan buraya gelmeye sicak bakan ve suan kariyerinin zirvesinde olan birini getirmekten daha mantikli birsey yok.

Pahali mi pahali ama kim pahali degil zaten? Zaten diger yazdiklariniz bundan ucuz degil onlarin Turkiye'ye karsi sicak bakmayan kaprizlerini de cekmeye gerek yok.

Agustos'ta lig baslayinca ben gorecegim o zaman kimleri aliyormusuk. Umarim alinabilecek iyi oyuncular kalir Agustos ayi geldiginde.
Oyun kontrolü yok , çok savruk bir oyuncu, Özellikle rakip karşılama pozisyon alımlarında konsantrasyon problemi yaşadığı için sık ve dengesiz faul yapıyor, hele ki İspanya ligi gibi yumuşak bir ligde fiziğinin güçlü gözükmesi çok normal, Uzun pasları gerçekten iyi fakat direkt pas değil daha çok kanatlara ve beklere, bizim hücum setlerimizde kenarlara topu yayma işini Uğurcan yapıyor bu yüzden atak kırılımlarında bu özelliği pek işimize yaramaz, ayrıca uzun pasa çıkarken bunu hızlı yapmıyor yani oyunun akıcılığını hızlandırmıyor (ör:Hakan gibi,Ruben Neves,Fabian Ruiz..ya da daha basit futbolcu örneği vereyim Selçuk İnan )
Dikine oynama oyunu milli takımda daha fazla ama orda 6 no oynamıyor, bu yüzden özgür oynayabiliyor, bizim oyunumuzda bu koşuları yapacak ne alanı olur ,ayrıca kısa mesafe paslarında yani oyun kurmaya yakın pozisyonlarda başarısız, he dersen ki görevi o değil kesicilik, öyle iyi bir kesici ön libero da değil Singo'yu ön liberoda oynatmak gibi bir şey zamanlama hataları çok benzer

Fb aykutu acikliO birazdan .d Okan hocamin yeni yemegi

Biz Leminadan iyi bir stoper bulamayiz keske Davinsonu 20ye falan satip Leminayi full stoper yapsak
Sakatlık ve devam sorunu olmasa Lemina'dan iyi 8 de bulamayız F/P olarak.Lakin işte süreklilik meselesi tek can yakan tarafı. Yerine konuşulanlar en düşük bonservis 30-40 tan başlıyor .Maaşını söylemiyoruz bile.

gueye falan hayal, lemina ve torreira ile sezona başlayacak bizim çapsızlar. ortasaha transferi beklemiyorum, hatta doğru düzgün transfer b,le beklemiyorum
Gueye'yi begenmiyorlar sanirisin Real Madrid'e oyuncu ariyoruz cumleten.

Daha iyisini getirsinler bekliyorum bakalim kim olacak o isim.

Biz Leminadan iyi bir stoper bulamayiz keske Davinsonu 20ye falan satip Leminayi full stoper yapsak
Yok, Sanchez'in stoperligi Lemina'dan kat kat daha iyi.

Oyun kontrolü yok , çok savruk bir oyuncu, Özellikle rakip karşılama pozisyon alımlarında konsantrasyon problemi yaşadığı için sık ve dengesiz faul yapıyor, hele ki İspanya ligi gibi yumuşak bir ligde fiziğinin güçlü gözükmesi çok normal, Uzun pasları gerçekten iyi fakat direkt pas değil daha çok kanatlara ve beklere, bizim hücum setlerimizde kenarlara topu yayma işini Uğurcan yapıyor bu yüzden atak kırılımlarında bu özelliği pek işimize yaramaz, ayrıca uzun pasa çıkarken bunu hızlı yapmıyor yani oyunun akıcılığını hızlandırmıyor (ör:Hakan gibi,Ruben Neves,Fabian Ruiz..ya da daha basit futbolcu örneği vereyim )
Dikine oynama oyunu milli takımda daha fazla ama orda 6 no oynamıyor, bu yüzden özgür oynayabiliyor, bizim oyunumuzda bu koşuları yapacak ne alanı olur ,ayrıca kısa mesafe paslarında yani oyun kurmaya yakın pozisyonlarda başarısız, he dersen ki görevi o değil kesicilik, öyle iyi bir kesici ön libero da değil Singo'yu ön liberoda oynatmak gibi bir şey zamanlama hataları çok benzer
Aga seninle ayni oyunu takip etmedigimiz o kadar belli ki.

Ispanya liginin neresi yumsak ya sen Hollanda ligiyle falan mi karistiriyorsun? Ispanya hem cok sert hem cok teknik bir lig, hatta oyunsal anlamda en yuksek seviye lig diyebiliriz cok rahat.

2 sezondur en formda oyuncularin basinda geliyor, yani tek sezonluk bir oyuncu olsa belki bir anlik ates topu gibi firladi uctu deriz ama bunu 2 sezondur yapiyor.

Senin gozunde cok kaliteli oyuncu olmadigini anladim zaten ama sana da tavsiyem, bundan iyisini alamayiz bunu oyuncuyu kotulemek anlaminda demiyorum, bunun bir tik ustu Camavinga oluyor o manada soyluyorum. Kimse Gueye'yi burada kucumsemesin bizim kalibremiz belli.

İnşallah satılmaz ama başkan 100 m üstü parayı görürse kendini tutamaz bırakır gibi duruyor
Bence 175 civarı minimum.Yoksa bu sezon asla satlmaz.Ki takımımdan ayrılmak istemiyorum diyen bir figürle karşı karşıyayken.Mesele o değilde oshimen'i iyi bir 10 numara ve kanatlarla izlemek nasıl olurdu bende onun hayalini kuruyorum kafamda.Bu sezon neredeyse hiç top aktaramadık.Olise bizde olsa mesela:)))))) Hayaller hayaller.

arkadaşlar yine kodumun yalancıları yüzünden herkes transfer hayallerini en üst perdeden açtı şimdi yavaş yavaş gerçeğe geçiş olunca millet deliriyor

lütfen bi sakinleşip düşünün ne zaman bu sözde duyumcuların haziranda sıktığı palavralar gerçek oldu?

bizim alabileceğimiz oyuncuların çapı belli. profili belli. aha tekrar yazıyorum;

- iyi topçu olduğu aşikar ama 27-28 yaşına kadar bir türlü başka takımda istikrarlı katkı verememiş (Torreira)
- bir dönem çok büyük iş yapmış ama sonradan düşüşe geçmiş veya gittiği takımdan ayrılmak isteyen ve eski piyasası olmayan (İcardi)
- çıkış yaptığı dönem gidip iyi bir takıma transfer olmuş ama orada batırmış, başka elit takımlarda artık fırsat bulamayan (Sanchez, Lang)
- neredeyse son kontratına gelmiş ve iyi para kazanmak isteyen (Leroy Sane, Mertens, Hagi, Drogba vs)
- büyük takımların ilgisini çekmeyen, beş büyük ligde oynamayan oynasa da dandik takımlarında oynayan, zaten yetenekleri ve potansiyeli belli -kısıtlı- ama rotasyonda iş yapabilecek topçu (Rashica vs)
- genç yetenek olarak da elit takımların asla ilgilenmediği, A segment olmayan genç oyuncular (Nhaga) veya 1-2 sezon iş yapmış ama sonradan sönmüş genç yetenekler (Asprilla)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt