Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar yine kodumun yalancıları yüzünden herkes transfer hayallerini en üst perdeden açtı şimdi yavaş yavaş gerçeğe geçiş olunca millet deliriyor

lütfen bi sakinleşip düşünün ne zaman bu sözde duyumcuların haziranda sıktığı palavralar gerçek oldu?

bizim alabileceğimiz oyuncuların çapı belli. profili belli. aha tekrar yazıyorum;

- iyi topçu olduğu aşikar ama 27-28 yaşına kadar bir türlü başka takımda istikrarlı katkı verememiş (Torreira)
- bir dönem çok büyük iş yapmış ama sonradan düşüşe geçmiş veya gittiği takımdan ayrılmak isteyen ve eski piyasası olmayan (İcardi)
- çıkış yaptığı dönem gidip iyi bir takıma transfer olmuş ama orada batırmış, başka elit takımlarda artık fırsat bulamayan (Sanchez, Lang)
- neredeyse son kontratına gelmiş ve iyi para kazanmak isteyen (Leroy Sane, Mertens, Hagi vs)
- büyük takımların ilgisini çekmeyen, beş büyük ligde oynamayan oynasa da dandik takımlarında oynayan, zaten yetenekleri ve potansiyeli belli -kısıtlı- ama rotasyonda iş yapabilecek topçu (Rashica vs)
- genç yetenek olarak da elit takımların asla ilgilenmediği, A segment olmayan genç oyuncular (Nhaga) veya 1-2 sezon iş yapmış ama sonradan sönmüş genç yetenekler (Asprilla)
Kesinlikle katılıyorum ve bu nedenlerle alabileceğimiz ilk ve yegane oyuncu reel olarak Julian Brandt diyorum.İnşallah Mertens etkisi yaratır diye düşünüyorum/umuyorum.Bonservis yok.Bir zahmet maaş parasını verelim.Belkide bizde inanılmaz işler yapacak.Bize kesinlikle uyar gibime geliyor.Uçmadan kaçmadan bu oyuncu getirilmeli.

arkadaşlar yine kodumun yalancıları yüzünden herkes transfer hayallerini en üst perdeden açtı şimdi yavaş yavaş gerçeğe geçiş olunca millet deliriyor

lütfen bi sakinleşip düşünün ne zaman bu sözde duyumcuların haziranda sıktığı palavralar gerçek oldu?

bizim alabileceğimiz oyuncuların çapı belli. profili belli. aha tekrar yazıyorum;

- iyi topçu olduğu aşikar ama 27-28 yaşına kadar bir türlü başka takımda istikrarlı katkı verememiş (Torreira)
- bir dönem çok büyük iş yapmış ama sonradan düşüşe geçmiş veya gittiği takımdan ayrılmak isteyen ve eski piyasası olmayan (İcardi)
- çıkış yaptığı dönem gidip iyi bir takıma transfer olmuş ama orada batırmış, başka elit takımlarda artık fırsat bulamayan (Sanchez, Lang)
- neredeyse son kontratına gelmiş ve iyi para kazanmak isteyen (Leroy Sane, Mertens, Hagi, Drogba vs)
- büyük takımların ilgisini çekmeyen, beş büyük ligde oynamayan oynasa da dandik takımlarında oynayan, zaten yetenekleri ve potansiyeli belli -kısıtlı- ama rotasyonda iş yapabilecek topçu (Rashica vs)
- genç yetenek olarak da elit takımların asla ilgilenmediği, A segment olmayan genç oyuncular (Nhaga) veya 1-2 sezon iş yapmış ama sonradan sönmüş genç yetenekler (Asprilla)
Napiyon romantik nedim

Thuram Turkiye'ye gelmek istemiyor bosuna Thuram diyip durmayin.

Pape Gueye ondan iyi oyuncu hem gecen donem buraya gelmek de istiyordu.
Geçen maçına denk geldim baya 15 dakika falan izledim gerçekten iyi oyuncu çok atletik değil ama ağırda değil ayağından top almak kolay değil alanı güzel kapatıyor orta sahayı toparlar bizim kesinlikle

romantik nerden çıktı lan dsads
1000016599.webp

TS den bizde iş yapacak iki adam var biri batagov biri onuachu geri kalan hiç biri bizim seviyede değil

Geçen maçına denk geldim baya 15 dakika falan izledim gerçekten iyi oyuncu çok atletik değil ama ağırda değil ayağından top almak kolay değil alanı güzel kapatıyor orta sahayı toparlar bizim kesinlikle
Kesinlikle katılıyorum.Bizim maçta özellikle inanılmaz beğendim kendilerini.Lakin yukarıdada söylediğim gibi maliyeti ve gelmek istememesi+mevcut yabancı kuralı sebebiyle bizim adımıza hayalden öteye geçemez gibi,Alper'inde bahsettiği üzere.

Leminadan da stoper olmaz stoper yedeği olur anca bir iki maç güzel oynadı diye banko stoper olarak görülmesin çok can sıkar o mevkide anca idarelik olur

Kesinlikle katılıyorum.Bizim maçta özellikle inanılmaz beğendim kendilerini.Lakin yukarıdada söylediğim gibi maliyeti ve gelmek istememesi+mevcut yabancı kuralı sebebiyle bizim adımıza hayalden öteye geçemez gibi,Alper'inde bahsettiği üzere.
Konuşulan meblağ büyük zaten ama olma ihtimali varsa thuramdan da geçen seneki fofonadan da bizim için daha uygun tercih Thuram falan gelince millet sanıyor dertler bitecek Thuram kesinlikle defansif yönü çok güçlü bi isim değil dikine oynamayı seven 8 numara adam

Ben bu pape gueyeyi birkaç kez izledigimde burada da demiştim bizim osye tam eksik parça diye çünkü hem ayaklar iyi-muazzam teknik derin oyun kurucu demek istemiyorum pas kalitesi iyi yani direkt- üstüne çok iyi alan kaplıyor o yüzden öyle düşünmüştüm ancak sara bende ciddi anlamda travma bıraktı öyle böyle değil yani adam arada aklıma geldikçe bile nefesim kesiliyor o yüzden değil gueye rodri olsa bile ben osye playmaker adam önce gelmeden kimseyi istemem abi önce playmaker göreyim rahatlayayim sonra bu tarz canavar rolüne biri alınabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt